Ο Ολυμπιακός Κ19 έμαθε τους αντιπάλους του στο Youth League

Ολυμπιακός Κ19

i

©Intime

Ο Ολυμπιακός Κ19 έμαθε τους αντιπάλους του στο Youth League

Τζιοβάνι Ζάκαρη • 18:09 - 03.09.2024 / Ανανεώθηκε: 18:09 - 03.09.2024

Τους αντιπάλους του για τον 2ο γύρο του Youth League έμαθε ο Ολυμπιακός Κ19, μετά την κλήρωση της Τρίτης (3/9).

Ο κάτοχος του Youth League, Ολυμπιακός Κ19, ετοιμάζεται να συμμετάσχει για ακόμα μία χρονιά στη διοργάνωση, θέλοντας και πάλι να διεκδικήσει το τρόπαιο. Η αρχή θα γίνει στον δεύτερο γύρο του τουρνουά, με τους «ερυθρόλευκους» να μαθαίνουν τον αντίπαλό τους.

Ο σύλλογος του Πειραιά θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού, Ταλίνα Κάλεφ Κ19 - Σάντα Κολόμα Κ19, ομάδες από Εσθονία και Ανδόρα αντίστοιχα. Ο πρώτος αγώνας σύμφωνα με την UEFA θα πραγματοποιηθεί στις 23 Οκτωβρίου, ενώ το δεύτερο ματς είναι προγραμματισμένο για τις 6 Νοεμβρίου.

O Καμπιάσο και ο Βαλμπουενά ήταν οι… παλαίμαχοι πριν τον Γουίλιαν
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:11 - 03.09.2024

O Καμπιάσο και ο Βαλμπουενά ήταν οι… παλαίμαχοι πριν τον Γουίλιαν

Ο Ολυμπιακός έκανε δικό του τον Γουίλιαν, ο οποίος για πολλούς έρχεται στην Ελλάδα ως… παλαίμαχος. Εκτός από τα ίδια τα νούμερα του παίκτη, αυτόν τον χαρακτηρισμό έρχονται να διαψεύσουν και τα παραδείγματα των Βαλμπουενά - Καμπιάσο.

Παράλληλα, από την κλήρωση βγήκε και το ζευγάρι του τρίτου γύρου της διοργάνωσης. Ο νικητής από το ζευγάρι του Ολυμπιακού της δεύτερης φάσης, θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση το νικητή από το ζευγάρι Τρέτσιν – Ζμπογιοβκα Μπρνο U19, από Σλοβακία και Τσεχία αντίστοιχα. Οι ημερομηνίες των αγώνων του τρίτου γύρου έχουν προγραμματιστεί για τις 27 Νοεμβρίου και 1 Δεκέμβρη.

Στην Καστοριά τα τρόπαια του Conference και του Youth League

Περήφανο έκανε τον κόσμο του ο Ολυμπιακός, ο οποίος μέσα σε μία σεζόν κατέκτησε δύο ευρωπαϊκά τρόπαια. Την αρχή έκανε η Κ19, η οποία εναντίον της Μίλαν επικράτησε με 3-0 και κατ' επέκταση πήρε το Youth League.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Λίγο διάστημα αργότερα ακολούθησε η πρώτη ομάδα, η οποία έκανε την Ευρώπη να παραμιλά με την κατάκτηση του Conference League. Αυτή ήρθε μετά το 1-0 κόντρα στη Φιορεντίνα, χάρη στο γκολ του Αγιούμπ Ελ Κααμπί.

Τα δύο τρόπαια, λοιπόν, συνέχισαν το τουρ τους σε όλη την Ελλάδα και ο επόμενος προορισμός ήταν η Καστοριά. Εκεί, πλήθος κόσμου βρέθηκε στo Πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας και φωτογραφήθηκε με αυτά.