Και πέρσι και πρόπερσι έλειπε ο Φορτούνης

Κώστας Φορτούνης

i

Κώστας Φορτούνης/©Intime

Και πέρσι και πρόπερσι έλειπε ο Φορτούνης

Διονύσης Βερβελές 09:01 - 30.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:22 - 14.08.2024

Τρίτη συνεχόμενη χρονιά που δεν παίζει κόντρα στον ΟΦΗ στην Κρήτη ο Έλληνας άσος…

Δεν είναι πρωτόγνωρο το συναίσθημα της απουσίας του Κώστα Φορτούνη, από την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στην Κρήτη. Ο Έλληνας άσος του Ολυμπιακού, θα απουσιάσει λόγω των ενοχλήσεων που ένιωσε, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να προπονηθεί την Κυριακή και να τεθεί εκτός πλάνων του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Ο Φορτούνης πάντως, είχε λείψει και από το περσινό ματς του Ολυμπιακού. Τότε, όμως, η κατάσταση ήταν κάπως διαφορετική για άλλο λόγο. Ο Μίτσελ είχε αναλάβει λίγες ημέρες πριν το ματς με τον ΟΦΗ, που έμελλε να είναι το πρώτο εκτός έδρας του παιχνίδι στον πάγκο του Ολυμπιακού, στη δεύτερη θητεία του. Τότε, ο Φορτούνης δεν υπολογιζόταν, γιατί έτσι ήταν και από τους προκατόχους του, με Μαρτίνς και Κορμπεράν δηλαδή.

Ο Μίτσελ, όμως, τον ήθελε και σκόπευε να τον επαναφέρει, μόνο που για το ματς με τον ΟΦΗ ήταν ανέτοιμος. Μετά από είκοσι ημέρες, είχε μπει, άρχισε σιγά σιγά να γίνεται πιο ενεργός και να επιστρέψει για τα καλά. Ήταν, όμως, εκτός πλάνων του Μίτσελ τότε, του Μαρτίνεθ τώρα.

Ο Φορτούνης σε συνδυασμό και με τα πλάνα Μαρτίνς, αλλά και τον τραυματισμό του, μένει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά εκτός αγώνα με τον ΟΦΗ στην Κρήτη. Τελευταία εμφάνισή του με τη φανέλα του Ολυμπιακού στο Ηράκλειο, ήταν για τη σεζόν 2020-21. Τότε, στην εποχή της πανδημίας, είχε μπει αλλαγή για ένα τέταρτο, στη νίκη με 2-0. 8 Νοεμβρίου του 2020 εκείνη του η εμφάνιση, ενώ είχε σκοράρει δύο φορές στη νίκη με 3-1 επί του ΟΦΗ του Γιώργου Σίμου την περασμένη σεζόν, για το 2019-20. Στις 15 Ιουλίου 2020 τότε…

Ο Φορτούνης του «Γ. Καραϊσκάκης»: To 11o ευρωπαϊκό του γκολ ήταν το έργο τέχνης του (vids)
EUROPA LEAGUE

13:18 - 27.10.2023

Ο Φορτούνης του «Γ. Καραϊσκάκης»: To 11o ευρωπαϊκό του γκολ ήταν το έργο τέχνης του (vids)

Ο Κώστας Φορτούνης πέτυχε ένα γκολ απαράμιλλης ομορφιάς στο ματς με την Γουέστ Χαμ και έβαλε τις βάσεις για τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στην αγγλική ομάδα. Αυτή είναι η ενδέκατη φορά που βρίσκει δίχτυα στην Ευρώπη ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» και πέμπτος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου.

Πλέον, πηγαίνει για τα ματς των πλέι οφ, αν οι Κρητικοί καταφέρουν να είναι στην εξάδα, κάτι που δεν δείχνει απίθανο με τα ως τώρα δεδομένα και την εικόνα που έχει η ομάδα του Νταμπράουσκας. Σε κανονική διάρκεια πάντως, δεν ήταν το 2021-22, το 2022-23 και τώρα, το 2023-24…

Sportal Monday Live με ΑΕΚ - ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!