Και τώρα το πιο δύσκολο κομμάτι του Ολυμπιακού

Και τώρα το πιο δύσκολο κομμάτι του Ολυμπιακού

Διονύσης Βερβελές 11:19 - 30.04.2023 / Ανανεώθηκε: 16:43 - 14.08.2024

Έμειναν τέσσερα ματς που βάζουν τα πιο δύσκολα στους «ερυθρόλευκους».

Η διοίκηση του Ολυμπιακού έχει αρχίσει ήδη και σκέφτεται την επόμενη ημέρα. Αναζητεί τον προπονητή που θα αναλάβει να φέρει τους «ερυθρόλευκους» να έχουν καλύτερο πρόσωπο, να είναι πιο ανταγωνιστικοί και σίγουρα να ψάξουν τις εργοστασιακές τους ρυθμίσεις.

Το ζήτημα, όμως, δεν είναι απλό ως το τέλος της χρονιάς. Κι αυτό γιατί απομένουν τέσσερα ματς που μόνο… ζημιά μπορούν να κάνουν στους παίκτες του Ολυμπιακού και κατ’ επέκταση στην ομάδα. Η αρχή γίνεται με το Βόλο, στο τελευταίο ματς με κόσμο στο Καραϊσκάκη.

Θα ακολουθήσουν, όμως, τρία ματς με ομάδες που θα έχουν όλες στόχους. Το πρώτο την Τετάρτη με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, για να ακολουθήσουν Παναθηναϊκός στο Καραϊσκάκη και ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Οι δύο αθηναϊκές ομάδες διεκδικούν το πρωτάθλημα και στόχος τους είναι να έχουν τις μικρότερες δυνατές απώλειες, στην προσπάθειά τους να το κατακτήσουν. 

Χωρίς Πασχαλάκη με Βόλο ο Ολυμπιακός - Πιθανό να μην αγωνιστεί ξανά τη φετινή σεζόν ο 33χρονος γκολκίπερ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:35 - 29.04.2023

Χωρίς Πασχαλάκη με Βόλο ο Ολυμπιακός - Πιθανό να μην αγωνιστεί ξανά τη φετινή σεζόν ο 33χρονος γκολκίπερ

Εκτός λόγω ενοχλήσεων ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, 24 παίκτες στην αποστολή πήρε ο Ανιγκό. Πώς έχει η κατάσταση με τις ενοχλήσεις στο γόνατο που αντιμετωπίζει ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού, άγνωστο αν θα αγωνιστεί ξανά φέτος.

Είναι αυτονόητο πως αν ο Ολυμπιακός καταφέρει… λίγα πράγματα σε αυτά τα ματς, τότε ο αγώνας του στην Τούμπα, στην τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ, μπορεί να έχει το χαρακτήρα του τελικού. Ακόμη και αυτός, όμως, μπορεί να μην αρκεί γιατί με πρωταθλήτρια την και Κυπελλούχο τον ΠΑΟΚ, οι Θεσσαλονικείς θα πάρουν το καλό εισιτήριο και ο Ολυμπιακός θα αναγκαστεί να πορευθεί τη νέα του σεζόν στο Conference League.

Καθόλου απλή διαδικασία με το «καλημέρα» για το νέο προπονητή. Το βασικό, όμως, αυτή τη στιγμή είναι ο Ολυμπιακός να καταφέρει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων ως το τέλος της σεζόν. Οι τρεις συνεχόμενες ήττες από Παναθηναϊκό (στη Λεωφόρο), ΑΕΚ (στο Καραϊσκάκη) και Άρη (στη Θεσσαλονίκη), δεν αποτελούν τον καλύτερο οδηγό, αλλά οι Πειραιώτες οφείλουν να προσπαθήσουν για το καλύτερο.

 Είναι απίστευτος ο τρόπος άλλωστε που «άδειασε» η ομάδα μετά την παραίτηση του Μίτσελ που δεδομένα έδειχνε να κρατάει καλύτερα τους «ερυθρόλευκους». Οι αριθμοί το δείχνουν…