Καμία εμπλοκή στο θέμα Γκαρθία για τον Ολυμπιακό

Ο Ντάνι Γκαρθία

Καμία εμπλοκή στο θέμα Γκαρθία για τον Ολυμπιακό

Διονύσης Βερβελές 19:50 - 01.07.2024 / Ανανεώθηκε: 11:35 - 02.07.2024

Παρά τα δημοσιεύματα των Ισπανών για τη Βαλένθια, δεν ανησυχούν στον Ολυμπιακό...

Σε κάθε μεταγραφική περίοδο ο Ολυμπιακός είναι στο επίκεντρο των δημοσιευμάτων όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό. Ιδιαίτερα χώρες όπως Τουρκία, Ισπανία, Πορτογαλία, ασχολούνται αρκετά με τις κινήσεις των «ερυθρόλευκων».

Η αγορά της Τουρκίας είναι πάντα μία απ' αυτές που κοιτάει ο Ολυμπιακός και για αυτό αναφέρεται εκεί, ενώ από Ισπανία και Πορτογαλία παραδοσιακά οι Πειραιώτες παίρνουν παίκτες από τις συγκεκριμένες χώρες. Άλλωστε κάθε χρόνο στο ρόστερ υπάρχουν ποδοσφαιριστές τόσο από την Ισπανία, όσο και από την Πορτογαλία εδώ και αρκετές αγωνιστικές περιόδους.

Έτσι και τώρα, λοιπόν, δημοσιεύματα του εξωτερικού γράφουν συνέχεια για τα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας του Πειραιά. Μία από τις περιπτώσεις που οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κοιτάξει αρκετά «ζεστά» από τις αρχές Ιουνίου, είναι αυτή του Ντάνι Γκαρθία. Ο έμπειρος μέσος είναι ελεύθερος από την Αθλέτικ Μπιλμπάο και ο Ολυμπιακός θέλει να τον κάνει δικό του και όπως όλα δείχνουν θα το πετύχει σύντομα κιόλας.

Οι Ισπανοί τη Δευτέρα σε δημοσίευμά τους έγραψαν ότι η Βαλένθια έχει μπει... σφήνα στην απόκτηση του Ντάνι Γκαρθία και αυτό σημαίνει πως δεν παίζει μόνος του ο Ολυμπιακός για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Δεν υπάρχει όμως κανένα «κόλλημα» σε αυτήν την υπόθεση και αυτό που αναφέρουν οι πληροφορίες είναι πως αναμένεται αυτήν την εβδομάδα στην Ελλάδα για να προχωρήσει η μεταγραφή.

Άλλωστε είναι ένας ποδοσφαιριστής που τον ζήτησε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για αντί-Ιμπόρα και από την πρώτη στιγμή οι διοικούντες την ομάδα έκαναν την κίνησή τους για να έρθουν σε επαφή με τον παίκτη και να τον ντύσουν στα ερυθρόλευκα.

Οπότε και το δημοσίευμα των Ισπανών για τη Βαλένθια πιθανότατα οφείλεται σε κακή πληροφόρηση, εκτός και αν οι «νυχτερίδες» απλά ρώτησαν για την περίπτωση του Γκαρθία και στη συνέχεια έμαθαν για τις εξελίξεις με τον Ολυμπιακό, από τη στιγμή που ο παίκτης αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα...