Κάνουν πρεμιέρα στο Youth League οι Νέοι του Ολυμπιακού

Αντώνης Παπακανέλλος

i

©Intime

Κάνουν πρεμιέρα στο Youth League οι Νέοι του Ολυμπιακού

Ελένη Ανδρικοπούλου 08:52 - 23.10.2024 / Ανανεώθηκε: 09:48 - 23.10.2024

Η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού και πρωταθλήτρια Ευρώπης αντιμετωπίζει την Κάλεβ Ταλίν για τον 2ο γύρο του Champions path του Youth League το απόγευμα της Τετάρτης (23/10, 17:00).

Επτά μήνες μετά τον θρίαμβο της Νιόν, όπου οι Νέοι του Ολυμπιακού έγραψαν ιστορία επικρατώντας με 3-0 της Μίλαν στον τελικό του UEFA Youth League, οι Πρωταθλητές Ευρώπης επιστρέφουν στην δράση αντιμετωπίζοντας το απόγευμα της Τετάρτης (23/10, 17:00) την Κάλεβ Ταλίν από την Εσθονία για τον 2ο γύρο του Champions path του Youth League.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη κι η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για τις 6 Νοεμβρίου.

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης προπονήθηκαν την Τρίτη (22/10) στου Ρέντη και αμέσως μετά ο προπονητής των ερυθρόλευκων, Ρομέν Πιτό ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή, στην οποία συμπεριλήφθηκε και ο Αντώνης Παπακανέλλος.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού:

Αλαφάκης, Έξαρχος, Φίλης, Γεωργακόπουλος, Γιωτόπουλος, Καρκατσάλης, Κουράκλης, Λιατσικούρας, Λίγδας, Μιχαηλίδης, Παναγάκος, Παπακανέλλος, Πλειώνης, Πνευμονίδης, Πρεκατές, Ρολάκης, Σιώζιος, Στάντζος, Τουφάκης, Γιουσούφ.

Πιτό: «Να επιβάλουμε το παιχνίδι μας»

Ο προπονητής των Νέων του Ολυμπιακού, Ρομέν Πιτό, σε δήλωσή του για τον πρώτο αγώνα των «ερυθρόλευκων» στο Domestic Champions Path του UEFA Youth League, έδωσε το στίγμα του τονίζοντας πως: «Πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να υπάρχει η συναισθηματική διαχείριση του πρώτου ευρωπαϊκού αγώνα της χρονιάς. Είναι στο χέρι μας να επιδείξουμε μεγάλη μαεστρία στην τακτική και τεχνική για να επιβάλουμε το παιχνίδι μας. Θα πρέπει επίσης να μπορούμε να ασκούμε μεγάλη πίεση στον αντίπαλό μας για να τον αποτρέψουμε από το να τροφοδοτήσουν την επίθεσή τους, που θα είναι αποτελεσματική αν αποκτήσει ταχύτητα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γάλλος τεχνικός.