Ο Ολυμπιακός κάνει υπέρβαση για τον Ελ Κααμπί και πλέον περιμένει την απόφασή του

Αγιούμπ Ελ Κααμπί

i

/©Intime

Ο Ολυμπιακός κάνει υπέρβαση για τον Ελ Κααμπί και πλέον περιμένει την απόφασή του

Διονύσης Βερβελές 08:58 - 01.07.2024 / Ανανεώθηκε: 08:58 - 01.07.2024

Οι κινήσεις των «ερυθρόλευκων» δείχνουν την ξεκάθαρη πρόθεσή τους, αλλά…

Τις τελευταίες ημέρες δημοσιεύματα στο εξωτερικό θέλουν τη Φενέρμπαχτσε να έχει βάλει στο... στόχαστρό της τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί, τον οποίο φυσικά θέλει και ο Ολυμπιακός να διατηρήσει στο ρόστερ του για τη νέα σεζόν. Ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος αγωνίστηκε στην Ευρώπη με τους «ερυθρόλευκους» και έκανε τους πάντες να... παραμιλούν με τα όσα κατάφερε στο Conference League, το οποίο και κατέκτησε η ομάδα του Πειραιά με δικό του γκολ στον τελικό με τη Φιορεντίνα, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Συγκεκριμένα την περασμένη Παρασκευή ένα έγκυρο Μέσο της Γαλλίας, το footmercato, ανέφερε σε ρεπορτάζ του πως ο Μαροκινός ποδοσφαιριστής βρισκόταν κοντά σε συμφωνία με τη Φενέρμπαχτσε. Κάτι το οποίο τις επόμενες ώρες φάνηκε να μην ισχύει.

Το όνομα του Ελ Κααμπί συνεχίζει όμως να απασχολεί τα Μέσα στο εξωτερικό. Την Κυριακή το βράδυ Τούρκος δημοσιογράφος ανέφερε πως η Φενέρ άφησε την περίπτωση του Ελ Κααμπί και στράφηκε σε αυτήν του Εν Νεσίρι της Σεβίλλης. Και πάλι, όμως, στο… καπάκι, ο επιθετικός του Ολυμπιακού «επέστρεψε» στα ρεπορτάζ της Φενέρ το βράδυ της ίδιας ημέρας, αφού συμπατριώτες του δημοσιογράφοι από το Μαρόκο έγραψαν πως σήμερα, Δευτέρα, θα ταξιδέψει στην Τουρκία να υπογράψει στη Φενέρμπαχτσε.

Η κίνηση του Ολυμπιακού

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός από την πρώτη στιγμή έχει δείξει ότι θέλει τον Ελ Κααμπί και τη νέα σεζόν. Είναι από τους παίκτες που δε θέλει να χάσει, αφού μιλάμε για τον πρώτο σκόρερ της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Για αυτό και οι «ερυθρόλευκοι» μέσα στην εβδομάδα που πέρασε είχαν νέα επαφή με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή και του έδωσαν μία νέα ανανεωμένη πρόταση με περισσότερα χρήματα στο συμβόλαιό του. Απάντηση από την πλευρά του Ελ Κααμπί δεν υπήρξε, αλλά ο Ολυμπιακός έδειξε στον παίκτη πόσο τον θέλει και σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν αυτό ήταν κάτι που το εκτίμησε και ο ίδιος ο Ελ Κααμπί. Βλέπει τους «ερυθρόλευκους» ότι κάνουν την οικονομική υπέρβαση για εκείνον, αλλά το θέμα είναι ότι έχει προτάσεις και το «ζυγίζει».

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει ό,τι πρέπει για να δείξει στον Ελ Κααμπί τα «θέλω» του και πλέον η απόφαση είναι στα χέρια του ποδοσφαιριστή… Ίσως είναι και θέμα ωρών να την ανακοινώσει…