Κανένα θέμα Έσε και Λίβερπουλ σύμφωνα με έγκριτο δημοσιογράφο

Σαντιάγο Έσε

i

©Intime

Κανένα θέμα Έσε και Λίβερπουλ σύμφωνα με έγκριτο δημοσιογράφο

Τζιοβάνι Ζάκαρη • 18:21 - 29.08.2024 / Ανανεώθηκε: 18:21 - 29.08.2024

Ο Σαντιάγκο Έσε δεν φαίνεται να αποτελεί στόχος της Λίβερπουλ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει έγκριτος ρεπόρτερ της ομάδας στο Twitter.

Τα τελευταία 24ωρα, το όνομα της Λίβερπουλ έχει συνδεθεί έντονα με τον Ολυμπιακό. Αφενός, το πρώτο σκέλος αφορά τον επαναπατρισμό του Κώστα Τσιμίκα και αφετέρου, το δεύτερο τον Σαντιάγκο Έσε. Όσον αφορά τον δεύτερο, τις τελευταίες ώρες οι «κόκκινοι», σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό, έχουν στο στόχαστρό τους τον ποδοσφαιριστή των Πειραιωτών.

Ο Αργεντινός αγωνίζεται κυρίως στη θέση «6», εκεί δηλαδή που η Λίβερπουλ έχει ανάγκη από έναν παίκτη, καθώς έχει μόνο τον Γουατάρου Έντο, αλλά και τον Χράφενμπεργκ, ο οποίος όμως αγωνίζεται κυρίως στη θέση «8», αλλά μπορεί να παίξει και ως εξάρι.

Σούπερ Λιγκ 2024-25 με σούπερ αποδόσεις για τα φαβορί του τίτλου!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:34 - 29.08.2024

Σούπερ Λιγκ 2024-25 με σούπερ αποδόσεις για τα φαβορί του τίτλου!

Εν Ελλάδι υπάρχουν πέντε, λεγόμενες μεγάλες, ομάδες (μαζί με τον Αρη) αλλά τέσσερις διεκδικούν ετησίως τον τίτλο, ως είδαμε και πέρυσι, σε μια σεζόν… θρίλερ που ανέδειξε πρωταθλητή τον ΠΑΟΚ.

Παρόλα αυτά, το σενάριο αυτό φαίνεται πως δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει σε ανάρτησή του ο έγκριτος ρεπόρτερ της Λίβερπουλ, Τζέιμς Πιρς, όσον αφορά τον παίκτη. «Υπήρξαν κάποιες εικασίες που συνέδεαν τη Λίβερπουλ με τον Σαντιάγκο Έσε του Ολυμπιακού, με φόντο τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου. Αυτό που μάθαμε είναι πως δεν αποτελεί στόχος για την ομάδα», ανέφερε συγκεκριμένα

Ολυμπιακός: «3 μήνες πριν ΟΜΑΔΑ και ΚΟΣΜΟΣ ζήσαμε ΜΑΖΙ μια ιστορική βραδιά!»

Το βράδυ της 29ης Μαΐου ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία κατακτώντας το πρώτο του ευρωπαϊκό τρόπαιο, μετά τη νίκη με 1-0 κόντρα στη Φιορεντίνα χάρη στο γκολ του Αγιούμπ Ελ Κααμπί στο 116ο λεπτό του τελικού της «Opap Arena». Τρεις μήνες έχουν περάσει από εκείνη τη μέρα που οι «ερυθρόλευκοι» στέφθηκαν Κυπελλούχοι Ευρώπης, κάνοντας πραγματικότητα το «όνειρο τρελό».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Με αφορμή τη συμπλήρωση τριών μηνών από την κατάκτηση του Europa Conference League η ΠΑΕ Ολυμπιακός έκανε μία ανάρτηση στα social media, η οποία αναφέρει « Έχεις δύναμή σου Ολυμπιακέ...3 μήνες πριν ΟΜΑΔΑ και ΚΟΣΜΟΣ ζήσαμε ΜΑΖΙ μια ιστορική βραδιά!», συνοδεύοντάς τη με ένα υπέροχο βίντεο. Σε αυτό αποτυπώνονται στιγμές από την κερκίδα, εκεί όπου ο κόσμος δημιούργησε φαντασμαγορική ατμόσφαιρα στην «OPAP Arena».