Κανονικά στη Θεσσαλονίκη ο Μαντί Καμαρά

Μαντί Καμαρά

i

©Intime

Κανονικά στη Θεσσαλονίκη ο Μαντί Καμαρά

Διονύσης Βερβελές 08:45 - 21.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:28 - 14.08.2024

Κόντρα στη φημολογία που είχε αναπτυχθεί…

Υπήρχε μια έντονη φημολογία, πως ο Μαντί Καμαρά δεν ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη με την αποστολή του Ολυμπιακού. Πολλοί στα social media έσπευσαν να το συνδέσουν με το χαμένο πέναλτι κόντρα στον Παναθηναϊκό. Νωρίτερα, με δηλώσεις του ο Κάρλος Καρβαλιάλ έβαλε τα πράγματα στη θέση τους και δεν σκόπευε να… τιμωρήσει αυτόν και τον Καρβάλιο, για τα χαμένα πέναλτι που στέρησαν από τον Ολυμπιακό την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Ο Μαντί Καμαρά πάντως, ταξίδεψε κανονικά με την αποστολή των Πειραιωτών για τη Θεσσαλονίκη και για το ματς με τον Άρη. Τώρα αν θα είναι στο αρχικό σχήμα, είναι μία άλλη κουβέντα. Και ο ίδιος πάντως, δείχνει να είναι καλύτερα, έχοντας αφήσει… πίσω του το χαμένο πέναλτι. Στα social media ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο του Ολυμπιακού για το χαμένο πέναλτι και μίλησε για τη συνέχεια της σεζόν. Βέβαια, μένει να δούμε κατά πόσο οι μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν κι αυτές που θα ακολουθήσουν, θα επηρεάσουν το μέλλον του. 

Καρβαλιάλ: «Ο Ρονάλντο έχει χάσει πέναλτι, ο Μέσι έχει χάσει πέναλτι, όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν αποτύχει στα πέναλτι»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:55 - 20.01.2024

Καρβαλιάλ: «Ο Ρονάλντο έχει χάσει πέναλτι, ο Μέσι έχει χάσει πέναλτι, όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν αποτύχει στα πέναλτι»

Τους Μαντί Καμαρά και Ζοάο Καρβάλιο έσπευσε να προστατεύσει ο Κάρλος Καρβαλιάλ, μιλώντας πριν το παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στον Άρη.

Ο Καμαρά άλλωστε, δεν δείχνει διατεθειμένος να μπει σε συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει το καλοκαίρι του 2024… Τελευταίες παραστάσεις; Ίσως… Στη Θεσσαλονίκη πάντως για το ματς με τον Άρη, είναι κανονικά. Όπως είναι και τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα, ο Όρτα με τον Τσικίνιο