Καθ' οδόν για την Ελλάδα βρίσκεται ο Φραν Ναβάρο - Στις 18:50 η άφιξή του
i

Photo by Diogo Cardoso/Getty Images

Καθ' οδόν για την Ελλάδα βρίσκεται ο Φραν Ναβάρο - Στις 18:50 η άφιξή του

Δημήτρης Χούπης 16:57 - 30.12.2023 / Ανανεώθηκε: 10:56 - 14.08.2024

Ο Φραν Ναβάρο με ένα στόρυ στο instagram έκανε γνωστό ότι βρίσκεται καθ' οδόν για την Ελλάδα προκειμένου να υπογράψει με τον Ολυμπιακό.

Ο Φραν Ναβάρο είναι η πρώτη προσθήκη του Ολυμπιακού για το χειμερινό μεταγραφικό «παράθυρο». Ο Ισπανός κεντρικός επιθετικός θα αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού χωρίς ωστόσο υποχρεωτική ρήτρα αγοράς. 

Παρόλα αυτά εάν οι «ερυθρόλευκοι» θελήσουν να τον κάνουν δικό τους τότε θα αναγκαστούν να βγάλουν από τα ταμεία τους ένα ποσό της τάξης των 7.5 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ η Πόρτο θα κρατήσει ένα 10% από την πώλησή του

Ο 25χρονος λοιπόν έχει ξεκινήσει από την Πορτογαλία με προορισμό την Αθήνα προκειμένου να υπογράψει με τον Ολυμπιακό. Μάλιστα μέσω ενός στόρυ ο Ισπανός έκανε γνωστό πως βρίσκεται καθ' οδόν. Η ώρα άφιξής του στην Ελλάδα αναμένεται να είναι στις 18:50. 

Στη λίστα του Καρβαλιάλ ο Αντρέ Όρτα 

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Πορτογαλία ο Κάρλος Καρβαλιάλ έχει βάλει στόχο τον μέσο της Μπράγκα Αντρέ Όρτα. Συγκεκριμένα αναφέρεται πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη δείξει ενδιαφέρον για τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή, παρόλα αυτά η Μπράγκα δεν φαίνεται διατεθειμένη να διαπραγματευτεί για τον δανεισμό του τον Ιανουάριο. 

Εκτός όμως από το θέμα των χαφ και του κεντρικού επιθετικού ο Ολυμπιακός είναι σε αναζήτηση και για στόπερ. Πρώτος στόχος είναι ο Λέο Περέιρα της Φλαμένγκο. Παρόλα αυτά η βραζιλιάνικη ομάδα έχει υψηλές οικονομικές απαιτήσεις, με το ποσό που ζητούν είναι δέκα εκατομμύρια ευρώ.