«Κοντά στον Ολυμπιακό ο Ντάνι Γκαρθία, έχει δώσει το "οκ" ο παίκτης»
i

©imago

«Κοντά στον Ολυμπιακό ο Ντάνι Γκαρθία, έχει δώσει το "οκ" ο παίκτης»

Δημήτρης Χούπης 12:41 - 26.06.2024 / Ανανεώθηκε: 13:15 - 26.06.2024

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ισπανία, ο Ολυμπιακός είναι κοντά στην απόκτηση του Ντάνι Γκαρθία, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από την Μπιλμπάο.

Πολύ κοντά στον Ολυμπιακό είναι ο Ντάνι Γκαρθία σύμφωνα με τους Ισπανούς.

Ο 34χρονος αμυντικός μέσος έχει ακουστεί εδώ και πολύ καιρό για τους «ερυθρόλευκους», με πολλά ρεπορτάζ να συνδέουν τις δύο πλευρές. Το συμβόλαιο του Ισπανού με την Μπιλμπάο μάλιστα έχει ολοκληρωθεί, οπότε μπορεί να μιλήσει και να κλείσει σε όποια ομάδα θέλει, από τη στιγμή που έχει μείνει ελεύθερος.

Κάπως έτσι στην Ισπανία αυτή τη φορά, τον έχουν φέρει κοντά στην ομάδα του Πειραιά, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως ο παίκτης έχει δώσει το «οκ» στον Ολυμπιακό για τη μετακίνησή του.

«Ο Γκαρθία είναι πολύ κοντά στη συμφωνία με τον ολυμπιακό του Μεντιλίμπαρ και έχει δώσει το ok στον ελληνικό σύλλογο, αφού επιμένει ο Βάσκος τεχνικός», αναφέρεται στο δημοσίευμα.

«Πρόταση 12.000.000 του Ολυμπιακού στην Πόρτο για τον Κάρμο»

Την ίδια ώρα πορτογαλικό δημοσίευμα έχει κάνει λόγο για μεγάλη πρόταση του Ολυμπιακού για τον Νταβίντ Κάρμο στην Πόρτο. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την εξαιρετική σεζόν του 24χρονου θέλουν να τον κρατήσουν στην ομάδα είτε με τη μορφή δανεισμού είτε ως κανονική μεταγραφή.

Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα της πορτογαλικής Mercado1893, ο Ολυμπιακός έχει κάνει πρόταση στην Πόρτο, η οποία φτάνει τα 12.000.000 ευρώ συν κάποια μπόνους. Η ρήτρα του Ανγκολέζου υπενθυμίζεται ότι ήταν περίπου στα 16.000.000 ευρώ.