Ο Ολυμπιακός κοιτάζει την περίπτωση του Μορέλος

O Αλφρέντο Μορέλος

i

© Imago

Ο Ολυμπιακός κοιτάζει την περίπτωση του Μορέλος

Sportal newsroom 11:17 - 11.07.2024 / Ανανεώθηκε: 11:34 - 11.07.2024

Την περίπτωση του Αλφέρντο Μορέλος φαίνεται πως κοιτάζει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Βραζιλιάνοι σε δημοσιεύματά τους.

Η υπόθεση του Αγιούμπ Ελ Κααμπί δεν έχει κλείσει ακόμα με τους πάντες να ελπίζουν στην παραμονή του Μαροκινού φορ. Ο Ολυμπιακός θέλει να βρει τη φόρμουλα που θα πείσει τον πρώτο του περσινό σκόρερ να μείνει στην ομάδα.

Ωστόσο, οι Πειραιώτες μοιάζουν να κοιτάζουν και εναλλακτικές για τη γραμμή κρούσης τους. Ανάμεσα σε αυτές, όπως αναφέρουν οι Βραζιλιάνοι, είναι και ο Αλφρέντο Μορέλος, ο οποίος αγωνίζεται για λογαριασμό της Σάντος. Ο 28χρονος επιθετικός δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του προπονητή του και ανάμεσα στις ομάδες που τον διεκδικούν είναι και ο Ολυμπιακός.

Συγκεκριμένα, στο δημοσίευμά της η ιστοσελίδα «Versus» αναφέρει πως: «Ο Αλφρέντο Μορέλος δεν έχει χρησιμοποιηθεί από τον προπονητή Φάμπιο Καρίγ και το διοικητικό συμβούλιο ψάχνει να βρει την ομάδα στην οποία θα τον δώσει αυτή τη μεταγραφική περίοδο. Ο παίκτης με τις υψηλότερες αποδοχές στην ομάδα, το 2024, έπαιξε σε 17 παιχνίδια, σημείωσε 4 γκολ και έδωσε μόνο μία ασίστ.

Στο Πρωτάθλημα Βραζιλίας Series B, έπαιξε 6 παιχνίδια και σημείωσε 2 γκολ, με μόλις 332 λεπτά στο γήπεδο. Τις τελευταίες εβδομάδες, ο επιθετικός έλαβε πρόταση από μεξικανικό σύλλογο, η οποία έγινε δεκτή από τη Σάντος, αλλά απορρίφθηκε αμέσως από τον παίκτη. Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες η Ατλέτικο Νασιονάλ έχει μιλήσει με το επιτελείο του ποδοσφαιριστή αλλά και με το διοικητικό συμβούλιο της Σάντος, για μια πιθανή μεταγραφή. Τον επιθετικό προσέγγισε και ο Ολυμπιακός».

Επίσημο: Τέλος από τον Ολυμπιακό ο Στέβαν Γιόβετιτς

Ο Στέβαν Γιόβετιτς αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τον Ολυμπιακό, ο οποίος και τον ευχαρίστησε για την προσφορά του στον σύλλογο.

Έπειτα από ένα σύντομο - αλλά πετυχημένο - πέρασμα από την Ελλάδα, ο Στέβαν Γιόβετιτς αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τον Ολυμπιακό. Ο Μαυροβούνιος αποχαιρέτησε το πρωί τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι λίγες ώρες αργότερα γνωστοποίησαν και επίσημα πως ο επιθετικός αποχωρεί.

Συγκεκριμένα, μέσω ανάρτησης, οι Πειραιώτες τόνισαν πως ο 34χρονος δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα, ενώ παράλληλα τον ευχαρίστησαν για την προσφορά του στο κλαμπ. «Ευχαριστούμε, Στέβαν Γιόβετιτς. Θα είσαι για πάντα μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού!», ανέφερε στο ποστάρισμά του ο σύλλογος.