«Κοκκίνισε» και η Αλεξανδρούπουλη για το τρόπαιο του Confernce League

«Κοκκίνισε» και η Αλεξανδρούπουλη για το τρόπαιο του Confernce League

Τζιοβάνι Ζάκαρη • 23:22 - 13.09.2024 / Ανανεώθηκε: 23:25 - 13.09.2024

Ένας ακόμα προορισμός προστέθηκε για την κούπα του Conference League, την οποία κατέκτησε ο Ολυμπιακός, με τον κόσμο να δίνει δυναμικό «παρών».

Σε μία ακόμα πόλη της Ελλάδας βρέθηκε η κούπα του Europa Conference League, την οποία ο Ολυμπιακός κατέκτησε το βράδυ της 29ης Μαΐου του 2024. Επόμενος προορισμός ήταν η Αλεξανδρούπολη, η οποία και «κοκκίνησε» για χάρη του τροπαίου. Πλήθος κόσμου βρέθηκε στην πλατεία Φάρου, έβγαλε φωτογραφίες με την κούπα και δημιούργησε φαντασμαγορική ατμόσφαιρα.

«Η Αλεξανδρούπολη ήταν ο σημερινός (13/9) σταθμός της θρυλικής περιοδείας του Conference League στη Βόρεια Ελλάδα. Ο κόσμος της Αλεξανδρούπολης έδωσε βροντερό «παρών» στην πλατεία Φάρου, την οποία... κοκκίνισε, βρέθηκε δίπλα από το ιστορικό ευρωπαϊκό τρόπαιο του Ολυμπιακού στο ποδόσφαιρο και φωτογραφήθηκε μαζί του! Φυσικά, δεν έλειψαν τα καπνογόνα, τα βεγγαλικά και τα πολλά συνθήματα για το μεγαλείο του Θρύλου!

Η όμορφη γιορτή των «ερυθρόλευκων» στην Αλεξανδρούπολη, για την βαρύτιμη κούπα του Conference League, έκλεισε στο λιμάνι, όπου χιλιάδες κόσμος συνέχισε να φωνάζει και να τραγουδά! Επίσης, ο κόσμος έδειξε και στην Αλεξανδρούπολη τη στήριξή του στα τμήματα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, σχηματίζοντας ουρές για την έκδοση της συλλεκτικής Κάρτας Φιλάθλου, για τα 100 χρόνια και της Κάρτας Μέλους. Αύριο, Σάββατο (14/9), η θρυλική περιοδεία του Conference League θα συνεχιστεί στην Κατερίνη», ανέφεραν στην ενημέρωσή τους οι «ερυθρόλευκοι».

Επιπλέον εισιτήρια διαρκείας από τον Ολυμπιακό λόγω μεγάλης ζήτησης

Ο Ολυμπιακός γιορτάζει τα 100 χρόνια από την ημερομηνία ίδρυσής του και ο κόσμος της ομάδας θέλει να δείξει έμπρακτα τη στήριξή του. Αυτή την επιθυμία αποφάσισαν να ανταμείψουν οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι θα εκδώσουν επιπλέον εισιτήρια διαρκείας για το «Γ. Καραϊσκάκης».

Αυτά τα εισιτήρια διαρκείας προέκυψαν από κάποια έργα αναμόρφωσης και βελτιωτικών μετατροπών που πραγματοποιήθηκαν στο «Γ. Καραϊσκάκης» και διατίθονται μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Ολυμπιακού (www.olympiacos.org).

Μάλιστα, πολλά από τα εισιτήρια που τέθηκαν σε κυκλοφορία έχουν ήδη «φύγει», με τον κόσμο του Ολυμπιακού να ανυπομονεί για τις μεγάλες μάχες που θα δώσει η αγαπημένη του ομάδα σε Ελλάδα και Europa League.