Ολυμπιακός: «Ξεκάθαρο σχέδιο της ΑΕΚ να κλέψει το ματς με τον Ατρόμητο στα χαρτιά»
i

© Intime

Ολυμπιακός: «Ξεκάθαρο σχέδιο της ΑΕΚ να κλέψει το ματς με τον Ατρόμητο στα χαρτιά»

Sportal newsroom 18:46 - 14.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:57 - 20.08.2024

Οι «ερυθρόλευκοι» σχολίασαν με δεικτικό τρόπο την έφεση της ΑΕΚ κατά της πρωτόδικης απόφασης για την τύχη της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο, τονίζοντας πως οι «κιτρινόμαυροι» είχαν εξ αρχής σχέδιο να το πάρουν στα χαρτιά.

Η ΑΕΚ αρχικά προανήγγειλε την πρόθεση της να προχωρήσει σε έφεση, μετά την πρωτόδικη απόφαση για την μη διεξαγωγή του αγώνα με τον Ατρόμητο. Ο Παναθηναϊκός απάντησε στην τοποθέτηση των «κιτρινόμαυρων», που με τη σειρά τους έκαναν λόγο για καταστρατήγηση των κανόνων του πρωταθλήματος.

Και ήρθε η σειρά του Ολυμπιακού να σχολιάσει τις εξελίξεις, με τους «ερυθρόλευκους» μεταξύ άλλων να υποστηρίζουν -εμμέσως πλην σαφώς- πως το σχέδιο της ΑΕΚ εξ αρχής ήταν να πάρει το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στα χαρτιά.

«Όπως είναι γνωστό, το θράσος και τα δοκάρια δεν μετριούνται με μεζούρα. Ειδικά όταν το θράσος βρίσκεται σε βαλτότοπο με τόνους σκουπιδιών.

Ο φίλαθλος κόσμος γνωρίζει πολύ καλά πώς έχει στηθεί το παραποδόσφαιρο στην Ελλάδα.

Η επιμονή τους στην ατιμία και τη γελοιότητα απλώς δείχνει ακόμα και στους τελευταίους δύσπιστους πως στο Περιστέρι υπήρχε σχέδιο για να κλέψουν το παιχνίδι στα χαρτιά.

Διέλυσαν την Super League 2 και νομίζουν ότι θα κάνουν και την Super League σκουπιδότοπο και παρωδία», ήταν το σχόλιο από πλευράς των Πειραιώτων, δίνοντας συνέχεια στο τεταμένο κλίμα των τελευταίων ημερών.