Ξεπέρασε τα 14.000 διαρκείας ο Ολυμπιακός!

Θύρα 7

i

© Intime

Ξεπέρασε τα 14.000 διαρκείας ο Ολυμπιακός!

Διονύσης Βερβελές 21:07 - 10.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:59 - 14.08.2024

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού έχουν δείξει τρομερή «δίψα» και ενδιαφέρον για να αποκτήσουν ένα εισιτήριο διαρκείας, ξεπερνώντας μάλιστα τα 14.000.

Παρακολουθώντας επί σειρά το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, ειλικρινά έχω εντυπωσιαστεί με αυτό που έχει συμβεί τη φετινή σεζόν. Αυτή τη στιγμή, οι «ερυθρόλευκοι» επίσημα μεταγραφή δεν έχουν ανακοινώσει. Έχουν παρουσιάσει τον Αντόνιο Κορδόν στο ρόλο του αθλητικού διευθυντή και τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ως τον προπονητή που θα τρέξει την ομάδα για τη σεζόν 2023-24.

Σήμερα ήρθαν στην Ελλάδα ο Ιμπόρα και ο Κίνι, για να ολοκληρώσουν τη συμφωνία τους με την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Θα είναι οι πρώτες μεταγραφές επίσημα, για τους «ερυθρόλευκους». Ε, με το ημερολόγιο να δείχνει 10 Ιουλίου, ο Ολυμπιακός έχει ήδη δώσει περισσότερα από 14.000 διαρκείας

Ένας αριθμός απίστευτος, αφού τις επόμενες ημέρες ουσιαστικά θα έχει δώσει το… μισό Καραϊσκάκης σε διαρκείας. Ένα δείγμα της στήριξης του κόσμου στην ομάδα και με τις εκτιμήσεις των αρμοδίων, να αναφέρουν πως θα ξεπεράσει τον αριθμό των διαρκείας που έδωσε τη σεζόν 2022-23.

Όπως τόνιζαν άλλωστε, ως πρώτος στόχος των «ερυθρόλευκων» ήταν να ξεπεραστούν τα 18.000 εισιτήρια διαρκείας, κάτι που αναμένεται να συμβεί σύντομα με το ρυθμό που κλείνουν μόνιμη θέση στο Καραϊσκάκη οι φίλοι της ομάδας. Και είναι όντως εντυπωσιακό κάτι τέτοιο, με την ομάδα άλλωστε να ξεκινά και πιο αργά τις υποχρεώσεις της φέτος. Στις 10 ή 17 Αυγούστου θα δώσει το πρώτο εντός έδρας ματς ο Ολυμπιακός, ενώ λόγω της διεξαγωγής του τελικού Super Cup της UEFA, είναι άγνωστο αν θα γίνει και εντός έδρας φιλικό.

Η διαδικασία έκδοσης των εισιτηρίων διαρκείας, συνεχίζεται με τους γνωστούς τρόπους. Ηλεκτρονικά όλο το 24ώρο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Ολυμπιακού, αλλά και από τα εκδοτήρια στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» καθημερινά και ώρες 10:00-18:00.