«Λας Πάλμας και Χετάφε στο κόλπο για Ελ Κααμπί»

Ελ Κααμπί

i

©intime

«Λας Πάλμας και Χετάφε στο κόλπο για Ελ Κααμπί»

Sportal newsroom 20:59 - 10.06.2024 / Ανανεώθηκε: 20:59 - 10.06.2024

Λας Πάλμας και Χετάφε έχουν βάλει στο... μάτι στον Αγιούμπ Ελ Κααμπί σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα.

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί με την εικόνα του στο Conference League τράβηξε τα βλέμματα και έχει γίνει πόλος έλξης αρκετών ομάδων. Ο Μαροκινός φορ σκόραρε στα νοκ άουτ έντεκα γκολ, αριθμό ρεκόρ για νοκ άουτ φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης, ξεπερνώντας τον Μπενζεμά, τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Φαλκάο.

Το πιο σημαντικό από αυτά μάλιστα ήταν στον τελικό απέναντι στη Φιορεντίνα, όπου ο 30χρονος με κεφαλιά στο 116ο γκολ έδωσε στον Ολυμπιακό το Conference League.

Κάπως έτσι έχει κινήσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων από την Ευρώπη. Συγκεκριμένα, δύο από τις ομάδες σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ισπανία, που θέλουν να κινηθούν για τον Μαροκινό είναι η Λας Πάλμας και η Χετάφε.

Πιο αναλυτικά μάλιστα, στο ρεπορτάζ δεν αναφέρεται μόνο για ενδιαφέρον, αλλά και πως έχουν ήδη κάνει τις πρώτες κινήσεις με την πλευρά του παίκτη.

Οι δύο ισπανικοί σύλλογοι δεν θα είναι μόνοι στη «μάχη» όπως όλα δείχνουν, αφού κατά κύριο λόγο ομάδες από Ιταλία θέλουν να κάνουν δικό τους τον Ελ Κααμπί. Αρχικά είχε γίνει λόγος για την Τζένοα, την Τορίνο και την Μπολόνια, χωρίς όμως να έχει γίνει κάποια κίνηση.

Παρόλα αυτά και η Άστον Βίλα θέλει να αποκτήσει τον Μαροκινό, ο οποίος στα ημιτελικά του Conference League έβαλε πέντε γκολ στα δύο μεταξύ τους παιχνίδια.