Απίστευτη αποθέωση Λίνεκερ και Σίρερ για την κατάκτηση του Conference League από τον Ολυμπιακό

Γκάρι Λίνεκερ

i

PrtScr

Απίστευτη αποθέωση Λίνεκερ και Σίρερ για την κατάκτηση του Conference League από τον Ολυμπιακό

Δημήτρης Χούπης 20:52 - 05.06.2024 / Ανανεώθηκε: 20:52 - 05.06.2024

Οι δύο θρύλοι του ποδοσφαίρου Γκάρι Λίνεκερ και Άλαν Σίρερ αποθέωσαν τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του Conference League.

Οι δύο θρύλοι του ποδοσφαίρου Άλαν Σίρερ και Γκάρι Λίνεκερ σε εκπομπή που κάνουν στο Youtube αποφάσισαν να μιλήσουν για τα ευρωπαϊκά κύπελλα με αφορμή το τέλος της ποδοσφαιρικής σεζόν. Αμφότεροι μάλιστα αποθέωσαν τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του Conference League κόντρα στη Φιορεντίνα, την οποία νίκησε με 1-0.

Αρχικά ο Λίνεκερ σχολίασε: «Είδατε τις εικόνες; Απίστευτες εικόνες. Ήταν φοβερό αυτό που έκαναν (ο Ολυμπιακός). Ήταν μία φοβερή προσπάθεια από την πλευρά τους και το άξιζαν πολύ. Απίστευτη η αντίδραση του κόσμου (εννοεί ως προς το γήπεδο και όχι μόνο). Φοβερή».

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο πρώην παίκτης της Μπλάκμπερ και είπε: «Ήταν η πιο καλή ομάδα. Άξιζαν να νικήσουν. Ήμουν εντυπωσιασμένος όποτε τους έβλεπα. Πραγματικά καλή και συμπαγής ομάδα».

Ο Τζόλης στη λίστα του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός στο πλαίσιο της ενίσχυσης του ρόστερ του ενόψει της νέας σεζόν έχει βάλει στο στόχαστρο και τον Χρήστο Τζόλη. Οι «ερυθρόλευκοι» έχει ρίξει.... ματιά στον 22χρονο ο οποίος έκανε τρομερή χρονιά με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ, η οποία τον αγόρασε από τη Νόριτς έναντι 3.500.000 ευρώ.

Μέχρι στιγμής η ομάδα από τον Πειραιά δεν έχει κάνει πρόταση και δεν αναμένεται να μπουν σε διαδικασία πλειστηριασμού εάν το ποσό για τον Έλληνα επιθετικό ξεφύγουν.