Μαθαίνει για Μασούρα ο Ολυμπιακός

Μαθαίνει για Μασούρα ο Ολυμπιακός

Διονύσης Βερβελές 08:53 - 08.09.2024 / Ανανεώθηκε: 08:54 - 08.09.2024

Όπως είναι φυσιολογικό, οι «ερυθρόλευκοι» ενδιαφέρθηκαν για τον παίκτη τους από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση του αποκλεισμού του από την αποστολή της Εθνικής…

Οι διακοπές των αγώνων για τις Εθνικές ομάδες, έχουν τα καλά τους, έχουν όμως και τα αρνητικά τους και ο Ολυμπιακός αυτήν τη στιγμή είδε αυτή την πλευρά. Ο Γιώργος Μασούρας λείπει αυτές τις ημέρες με την εθνική Ελλάδας, όμως στην τελευταία προπόνηση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και πριν τον αγώνα με τη Φινλανδία για το Nations League, τα πράγματα δεν πήγαν καλά.

Απρόοπτο με Μασούρα στην Εθνική - Νοκ άουτ για τα ματς με Φινλανδία και Ιρλανδία
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

14:12 - 07.09.2024

Απρόοπτο με Μασούρα στην Εθνική - Νοκ άουτ για τα ματς με Φινλανδία και Ιρλανδία

Ο Γιώργος Μασούρας δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την Εθνική Ελλάδας ούτε στο ματς με την Φινλανδία ούτε στον αγώνα με την Ιρλανδία, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμό.

Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» ένιωσε ενοχλήσεις και αμέσως έγινε γνωστό πως δεν υπολογίζεται από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς ούτε για την αναμέτρηση με τη Φινλανδία που έμεινε εκτός αποστολής, αλλά ούτε και για το ματς με την Ιρλανδία εκτός έδρας την προσεχή Τρίτη.

Με την είδηση του τραυματισμού του Μασούρα στον Πειραιά σήμανε... συναγερμός. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν έχασαν στιγμή και αμέσως επικοινώνησαν με την Εθνική ομάδα, για να μάθουν την κατάσταση του παίκτη. Οι πρώτες εκτιμήσεις ήταν πως δεν αντιμετωπίζει κάτι το σοβαρό, όμως σήμερα πρόκειται να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, έτσι ώστε να διαπιστωθεί και η σοβαρότητα της κατάστασής του.

Οπότε και ο Ολυμπιακός από την πλευρά του σήμερα πρόκειται να έχει τα οριστικά νέα για τον έμπειρο εξτρέμ. Βέβαια το πιθανότερο είναι να μείνει εκτός πλάνων του Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ με τον Παναιτωλικό για το Καραϊσκάκη. Και να είναι καλά τα αποτελέσματα των εξετάσεων του παίκτη και όντως δεν αντιμετωπίζει κάτι το σοβαρό, δύσκολα θα ρισκάρει και ο Βάσκος τεχνικός από την πλευρά του να επιβαρύνει την κατάσταση του Μασούρα.

Τα επόμενα ματς με Άρη, αλλά και Λιόν εκτός έδρας για Ελλάδα και Ευρώπη αντίστοιχα είναι αρκετά σημαντικά για τους «ερυθρόλευκους» και σίγουρα ο Μεντιλίμπαρ θα θέλει να έχει σε αυτά τα παιχνίδια «γεμάτο» το ρόστερ του και με όσο το δυνατόν λιγότερες απουσίες γίνεται. Για αυτό και λογικά δε θα ρισκάρει να συμπεριλάβει τον Μασούρα στα πλάνα του για την αναμέτρηση με την ομάδα του Αγρινίου στο Καραϊσκάκη.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!