Ματς - πρόκληση για τον Ολυμπιακό και σκέψη για τρεις χαφ από τον Μαρτίνεθ

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ

i

© Intime

Ματς - πρόκληση για τον Ολυμπιακό και σκέψη για τρεις χαφ από τον Μαρτίνεθ

Διονύσης Βερβελές 00:41 - 26.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:28 - 14.08.2024

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με την Γουέστ Χαμ.

Μια νέα πρόκληση περιμένει τον Ολυμπιακό το βράδυ της Πέμπτης στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν την Γουέστ Χαμ, στο πιο δύσκολο φετινό τους ματς, όπως επισήμανε και στη συνέντευξη Τύπου ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Ο Ισπανός τεχνικός κατά τα άλλα, δείχνει να έχει μια σκέψη να παραταχθεί με τρεις χαφ. Να δούμε δηλαδή από την αρχή Μαντί Καμαρά, Έσε και Αλεξανδρόπουλο

Έχει μία λογική να συμβεί αυτό. Ο Μαρτίνεθ και στο ματς με τον Παναθηναϊκό (που δεν είχε τον Έσε), έμεινε με παράπονο από τα άκρα του. Γιατί δεν υπήρχαν οι ανάλογες βοήθειες σε Ροντινέι και Ορτέγκα. Οι Άγγλοι είναι μια ομάδα με ποιότητα, αλλά και ταχύτητα. Το τελευταίο που θα ήθελε ο Μαρτίνεθ, είναι να δώσει χώρους και… μέτρα στο γήπεδο στην Γουέστ Χαμ. 

Αποστολή δεν ανακοίνωσε πάλι, έτσι κι αλλιώς τα προβλήματά του, είναι γνωστά. Έχει… ξεμείνει με δύο κεντρικούς αμυντικούς κι αυτούς θα βάλει. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Πασχαλάκης. Στόπερ ο Ρέτσος με τον Πορόζο, αριστερά είναι πιθανό να πάρει φανέλα βασικού ο Κίνι και δεξιά ο Ροντινέι. Καμαρά, Έσε είναι οι σίγουροι για τη μεσαία γραμμή και με πιθανό να παίξει με τρεις χαφ, ο Αλεξανδρόπουλος

Σε μια τέτοια περίπτωση, φορ θα είναι ο Ελ Κααμπί και Φορτούνης, Ποντένσε φαβορί. Δεν θα είναι έκπληξη ωστόσο, αν ο Πορτογάλος μείνει στον πάγκο και δούμε να παίζει από την αρχή ο Μπιέλ που ήταν εκτός πλάνου στο ντέρμπι των αιωνίων. 

Στον Ολυμπιακό πάντως, γνωρίζουν πως είναι μια ευκαιρία για… επιστροφή στον πρώτο όμιλο το ματς με την Γουέστ Χαμ. Ένα θετικό αποτέλεσμα, μπορεί να βάλει την ομάδα σε άλλη διαδικασία, την ώρα που το ενδιαφέρον υπάρχει και για την έκβαση της υπόθεσης του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη.