«Ματώνει» για να περάσει από τα Γιάννενα ο Ολυμπιακός
i

©intime

«Ματώνει» για να περάσει από τα Γιάννενα ο Ολυμπιακός

Διονύσης Βερβελές 11:22 - 01.10.2023 / Ανανεώθηκε: 13:04 - 14.08.2024

Η αποστολή του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΣ, μόνο εύκολη δεν είναι…

Ναι, είναι αλήθεια πως ο Ολυμπιακός δείχνει σε καλό φεγγάρι. Μόνο που το αποψινό, θα είναι το δεύτερο εκτός έδρας ματς του στο φετινό πρωτάθλημα. Στο πρώτο του, ήρθε ισόπαλος 1-1 με την ΑΕΚ. Άλλο ματς, άλλη δυσκολία, αλλά αν δει κανείς και την πρόσφατη παράδοση, θα καταλάβει πως ο Ολυμπιακός στα Γιάννενα δεν περνάει και τα πιο εύκολά του βράδια.

Κάθε άλλο… Τρανό παράδειγμα, το ματς της περσινής σεζόν. Ο Κώστας Φορτούνης είχε μπει ορεξάτος, με δύο γκολ του είχε κάνει το 0-2 στο ημίχρονο, αλλά μέσα σε δώδεκα λεπτά, ήρθε η κατάρρευση και στο 64’ έγινε το 1-2, για να έρθει στο 76’ το 2-2. Μια απώλεια που είχε σοκάρει εκείνο το βράδυ τους «ερυθρόλευκους» του Μίτσελ.

Ισόπαλο, με 1-1, είχε έρθει και το ματς των πλέι οφ, για τη σεζόν 2021-22. Με τον Ελ Αραμπί τότε να ανοίγει το σκορ και τον Περέα να ισοφαρίζει στο 70ό λεπτό. Και στο ματς της κανονικής διάρκειας που ο Ολυμπιακός πέρασε με το «διπλό», με 1-2, πάλι προηγήθηκε, ισοφαρίστηκε ξανά στο δεύτερο ημίχρονο, για να λυτρώσει την ομάδα με γκολ στο 84’ ο Ελ Αραμπί.

Προφανώς ο Ολυμπιακός, με μια δύσκολη παράδοση στα Γιάννενα απόψε θα πρέπει να είναι πολύ συγκεντρωμένος, για να πάρει το «διπλό» που θα τον κρατήσει στην κορυφή του πρωταθλήματος και που θα τον στείλει με μία άλλη ψυχολογία, για την αναμέτρηση με την Μπάτσκα Τόπολα στη Σερβία.

Ο Μαρτίνεθ πήρε την απόφαση να αφήσει εκτός αποστολής τον Ρέτσο και τον Έσε, από τις βασικές του επιλογές, όπως βέβαια και τον Ιμπόρα. Σε καμία των περιπτώσεων πάντως, δεν θα ήθελε ένα ματς που θα πάει ως το τέλος στην αγωνία για το τρίποντο. Είναι ένα δυνατό τεστ για τις… αντοχές του φετινού Ολυμπιακού, μένει να δούμε την εικόνα το βράδυ…