Με Γουίλιαν και Ολιβέιρα κόντρα στον Παναιτωλικό ο Ολυμπιακός

Γουίλιαν

i

© Olympiacos FC

Με Γουίλιαν και Ολιβέιρα κόντρα στον Παναιτωλικό ο Ολυμπιακός

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 13:54 - 14.09.2024 / Ανανεώθηκε: 14:06 - 14.09.2024

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό, με τους Γουίλιαν και Ολιβέιρα να μπαίνουν για πρώτη φορά στην αποστολή.

Η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων ολοκληρώθηκε κι από σήμερα (14/9) έχουμε επιστροφή στην εγχώρια δράση.

Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί στο Φάληρο τον Παναιτωλικό (15/9, 18:30), με τους Πειραιώτες να στοχεύουν στο 4/4.

Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της, με τον Βάσκο τεχνικό να γνωστοποιεί τα ονόματα της αποστολής μετά την τελευταία προπόνηση. Σε αυτήν βρίσκονται για πρώτη φορά και τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα, οι Γουίλιαν και Σέρτζιο Ολιβέιρα.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Παναγιώτης Ρέτσος και Γιώργος Μασούρας, οι οποίοι δεν έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ερυθρόλευκη ΠΑΕ:

«Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Κυριακή (15/9, 18:30) τον Παναιτωλικό στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.Μετά το τέλος της προπόνηση του Σαββάτου (14/9), η οποία πραγματοποιήθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, ο προπονητής μας κ. Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε γνωστή την αποστολή.

Οι ποδοσφαιριστές που την απαρτίζουν είναι οι εξής: Αναγνωστόπουλος, Αποστολόπουλος, Μπιανκόν, Κάρμο, Τσικίνιο, Κοστίνια, Ντάνι Γκαρθία, Ελ Κααμπί, Ζέλσον Μαρτίνς, Έσε, Ντόη, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Πιρόλα, Ροντινέι, Σέρτζιο Ολιβέιρα, Στάμενιτς, Τζολάκης, Βέλντε, Γουίλιαν, Γιάρεμτσουκ».

Κάνουν «φτερά» τα εισιτήρια Ολυμπιακός - Παναιτωλικός: Πάνω από 26.000 εισιτήρια έχουν φύγει για το ματς της Κυριακής (15/9)

Παρών και στο πλάι του Ολυμπιακού θα βρίσκεται για μία ακόμα φορά ο κόσμος του, με αφορμή την αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό. Συγκεκριμένα, πάνω από 26.000 εισιτήρια έχουν φύγει για το ματς της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

«Στην προσπάθεια για την κατάκτηση της τέταρτης νίκης σε ισάριθμα παιχνίδια στην εφετινή Stoiximan Super League, ο κόσμος του Ολυμπιακού θα δώσει δυναμικό παρών για μια ακόμη φορά. Για το ματς της Κυριακής (15/9, 18:30) απέναντι στον Παναιτωλικό, στο «Γ. Καραϊσκάκης», έχουν ήδη «φύγει» περισσότερα από 26.000 εισιτήρια, αριθμός που δεδομένα θα αυξηθεί έως την ημέρα της αναμέτρησης.

Είναι το δεύτερο εφετινό εντός έδρας παιχνίδι έπειτα από αυτόν με την Athens Kallithea και οι φίλοι των «ερυθρόλευκων» θα γεμίσουν το φαληρικό γήπεδο και θα στηρίξουν τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και τους ποδοσφαιριστές! Υπενθυμίζεται ότι εισιτήρια διατίθενται ΜΟΝΟ μέσω Internet (www.olympiacos.org), έως την ημέρα του αγώνα, στις 17:30», ανέφερε στην ενημέρωση του ο Ολυμπιακός. Αξίζει να σημειωθεί πως στα εν λόγω εισιτήρια συμπεριλαμβάνονται και τα διαρκείας.