Mε Κάρμο και χωρίς Ρέτσο στη Λαμία ο Ολυμπιακός

Κάρμο

i

© Intime

Mε Κάρμο και χωρίς Ρέτσο στη Λαμία ο Ολυμπιακός

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:12 - 30.08.2024 / Ανανεώθηκε: 17:16 - 30.08.2024

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στη Λαμία και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ συμπεριέλαβε τον Νταβίντ Κάρμο, στην αποστολή της ομάδας για το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Ο Ολυμπιακός οδεύει προς της Φθιώτιδα, εκεί όπου το Σάββατο (31/8) θα αντιμετωπίσει τη Λαμία στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε γνωστή την αποστολή της ομάδας του, για το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Σε αυτή συμπεριλαμβάνεται ο Νταβίντ Κάρμο, ο οποίος ετοιμάζεται να δώσει το πρώτο του ματς με τα «ερυθρόλευκα» μετά την 29η Μαΐου. Την ίδια ώρα, απών θα είναι και πάλι ο Παναγιώτης Ρέτσος, ο οποίος δεν πρόλαβε να ξεπεράσει τον τραυματισμό που αντιμετώπιζε. Παράλληλα, ο Ισπανός τεχνικός εμπιστεύεται δύο παίκτες της Κ19, αφού στην αποστολή θα βρίσκονται οι Μουζακίτης και Κωστούλας.

Σούπερ Λιγκ 2024-25 με σούπερ αποδόσεις για τα φαβορί του τίτλου!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:34 - 29.08.2024

Σούπερ Λιγκ 2024-25 με σούπερ αποδόσεις για τα φαβορί του τίτλου!

Εν Ελλάδι υπάρχουν πέντε, λεγόμενες μεγάλες, ομάδες (μαζί με τον Αρη) αλλά τέσσερις διεκδικούν ετησίως τον τίτλο, ως είδαμε και πέρυσι, σε μια σεζόν… θρίλερ που ανέδειξε πρωταθλητή τον ΠΑΟΚ.

Aναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το Σάββατο (31/8, 19:30) εκτός έδρας τη Λαμία, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής (30/8), η οποία πραγματοποιήθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, ο προπονητής μας κ. Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε γνωστή την αποστολή για το παιχνίδι στο «Αθανάσιος Διάκος».

Οι ποδοσφαιριστές που την απαρτίζουν είναι οι εξής:

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Αναγνωστόπουλος, Μπιανκόν, Κάρμο, Τσικίνιο, Κοστίνια, Ντάνι Γκαρθία, Ελ Κααμπί, Ζέλσον Μαρτίνς, Έσε, Κωστούλας, Μασούρας, Μουζακίτης, Ντόη, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Πιρόλα, Ροντινέι, Στάμενιτς, Τζολάκης, Βέλντε, Γιάρεμτσουκ».