Ολυμπιακός: Με Μαρσέλο η αποστολή για Βόλο (pic)
i

Μαρσέλο/ ©Intime

Ολυμπιακός: Με Μαρσέλο η αποστολή για Βόλο (pic)

Ελένη Ανδρικοπούλου 13:08 - 07.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:46 - 20.08.2024

Ο Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή για το εκτός έδρας ματς του Ολυμπιακού με τον Βόλο και σε αυτή βρίσκεται το όνομα του Μαρσέλο.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αυριανό αγώνα με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο  (08/01, 16:00, COSMOTE SPORT 1 HD, ) στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League.

Μετά την ολοκλήρωση της πρωινής προπόνησης των «ερυθρόλευκων», ο Μίτσελ ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν για την πρωτεύουσα της Μαγνησίας. Σε αυτή επέστρεψε ο Μαρσέλο, καθώς ο Ισπανός κόουτς δεν τον είχε στην αποστολή των Πειραιωτών την περασμένη αγωνιστική για το ματς με τον Ιωνικό στη Νεάπολη. 

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Μπα, Βαλμπουενά και Βρουσάι, καθώς και ο Άβιλα που είναι εκτός πλάνων. Στον Βόλο δεν θα ταξιδέψουν με την υπόλοιπη ομάδα ούτε και οι Σισέ και Βατσλίκ.

Η αποστολή του Ολυμπιακού:

Κρίστινσον, Τζολάκης, Πασχαλάκης, Ρέτσος, Μαρσέλο, Ανδρούτσος, Σωκράτης, Ροντινέι, Ρέαμπτσιουκ, Ντόι, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Φορτούνης, Χάμες, Μασούρας, Πεπ Μπιέλ, Κασάμι, Ινμπεόμ Χουάνγκ, Σαμασέκου, Ροντρίγκες, Ελ Αραμπί, Ουί Τζο Χουάνγκ και Μπακαμπού.