Με μάσκα ο Έσε για τη Σερβία και αν…

Σαντιάγο Έσε

i

Σαντιάγο Έσε/ ©Intime

Με μάσκα ο Έσε για τη Σερβία και αν…

Διονύσης Βερβελές 15:11 - 22.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:18 - 14.08.2024

Η ζημιά του Αργεντίνου άσου και ο επόμενος στόχος.

Όλα τα είχε ο Ολυμπιακός μετά την ήττα από την Φράιμπουργκ, ο τραυματισμός του Σαντιάγκο Έσε του έλειπε. Ο Αργεντίνος, δεδομένα έλειψε από τη συνέχεια του αγώνα. Τα τρεξίματά του, οι τοποθετήσεις του. Πιο αργός παίκτης ο Ιμπόρα, άλλο στυλ, σίγουρα δεν κάλυψε το κενό του, ανεξάρτητα αν ο Ολυμπιακός διεκδικούσε αποτέλεσμα ως το τέλος.

Από εκεί και πέρα, στις τάξεις των «ερυθρολεύκων» υπήρξε μεγάλη αγωνία για τον Έσε. Γι’ αυτό άλλωστε μετέβη στο νοσοκομείο, για τις απαραίτητες εξετάσεις. Αρχικά ο Έσε είπε στον γιατρό του Ολυμπιακού πως θέλει να συνεχίσει, αλλά ποτέ ο Χρήστος Θέος δεν ρίσκαρε με αυτά, ειδικά όταν υπάρχει ένας σοβαρός τραυματισμός. Ο Έσε, φτάνοντας προς τη φισούνα, ένιωσε τη ζαλάδα, είχε χάσει και αρκετό αίμα από το βρώμικο χτύπημα του Σαλάι και έτσι, έγινε νόημα προς τον πάγκο -οριστικά πια- για την αλλαγή. 

Πλέον, όλο το βάρος θα δοθεί για να προλάβει το ματς με την Μπάτσκα Τόπολα. Ο Έσε θα χάσει τα δύο ματς που ακολουθούν για το πρωτάθλημα, με την Κηφισιά και τον Άρη. Κυριακή και Τετάρτη αυτές οι δύο αναμετρήσεις για τους «ερυθρόλευκους», με τον Αργεντίνο μέσο να παρακολουθεί από την εξέδρα. Είναι τέτοιος ο τραυματισμός του άλλωστε, που θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή και επανεξέταση. Είναι και η θέση που παίζει, που μπαίνει και σε πολλές διεκδικήσεις της μπάλας με το κεφάλι. Όλα μετρούν και ουσιαστικά, το βάρος δίνεται για να προλάβει να είναι διαθέσιμος στις 5 Οκτωβρίου, όταν και ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στη Σερβία την Μπάτσκα Τόπολα, για τη 2η αγωνιστική του πρώτου ομίλου του Europa League. Ένα ματς που δεδομένα μπορεί να κρίνει πολλά για τη συνέχεια για τους «ερυθρόλευκους».