Με Μασούρα και νεοαποκτηθέντες η πρώτη προπόνηση στην Ολλανδία - Ενσωματώθηκε και ο Ελ Κααμπί
i

©intime

Με Μασούρα και νεοαποκτηθέντες η πρώτη προπόνηση στην Ολλανδία - Ενσωματώθηκε και ο Ελ Κααμπί

Sportal newsroom 21:26 - 15.07.2024 / Ανανεώθηκε: 21:26 - 15.07.2024

Ο Ολυμπιακός έκανε την πρώτη του προπόνηση επί ολλανδικού εδάφους, έχοντας τους νεοαποκτηθέντες, τον Μασούρα, ενώ ο Ελ Κααμπί ενσωματώθηκε με την αποστολή και από αύριο ξεκινάει προπονήσεις.

Ο Ολυμπιακός έφτασε το πρωί της Δευτέρας (15/7) στην Ολλανδία για να ξεκινήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, η οποία θα διαρκέσει δύο εβδομάδες. Εκεί θα δώσει απέναντι στον Άγιαξ, την Αλ Γκαντσιά και τη Ναϊμέγκεν.

Οι «ερυθρόλευκοι» λοιπόν ξεκίνησαν αμέσως τις προπονήσεις, έχοντας όλους τους νεοαποκτηθέντες, τον Μάρκο Στάμενιτς, τον Αναγνωστόπουλο, τον Ντάνι Γκαρθία και τον Κοστίνια. Παρών ήταν και ο Γιώργος Μασούρας, ο οποίος προ ολίγων ημερών υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ομάδα του Πειραιά, το οποίο έχει διάρκεια για τρία χρόνια, δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2028.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τρία ακόμα φιλικά - Οι μέρες κι οι ώρες των αγώνων
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:43 - 15.07.2024

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τρία ακόμα φιλικά - Οι μέρες κι οι ώρες των αγώνων

Ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε τη Δευτέρα (15/7) τρία ακόμα φιλικά που θα δώσει σε Ολλανδία και Ιταλία στο πλαίσιο της προετοιμασίας του εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Αναλυτικά οι μέρες και οι ώρες.

Οι παίκτες μάλιστα πηγαινοερχόντουσαν στις προπονήσεις με ποδήλατα και στη διαδρομή είχαν... παρέα αφού συνάντησαν χήνες, τις οποίες οι παίκτες του Μεντιλίμπαρ δεν έχασαν την ευκαιρία να τις φωτογραφήσουν.

Στην Ολλανδία έφτασε και ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ο οποίος έχει ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα αλλά ακόμα δεν έχει ξεκινήσει τις προπονήσεις. Αφού από αύριο θα μπει κι αυτός με τη σειρά του στο πρόγραμμα με τους υπόλοιπους παίκτες. Υπενθυμίζεται ότι το πρώτο φιλικό είναι την Παρασκευή (19/7) απέναντι στον Άγιαξ.

Δείτε φωτογραφίες από την προπόνηση: