Με όπλο και την εμπειρία
i

Χάμες Ροντρίγκες - Σωκράτης Παπασταθόπουλος/ ©Intime

Με όπλο και την εμπειρία

Διονύσης Βερβελές 08:56 - 24.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:46 - 20.08.2024

Χάμες και Σωκράτης δείχνουν πως θα είναι και στην αποστολή και στην εντεκάδα…

Την τελευταία του προπόνηση θα πραγματοποιήσει σήμερα ο Ολυμπιακός, που θα ολοκληρώσει έτσι την προετοιμασία του για το ντέρμπι των αιωνίων. Ένα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που θα γίνει το Σάββατο, σε ένα κατάμεστο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», καθώς οι οπαδοί των «ερυθρολεύκων» έχουν εξαντλήσει τα εισιτήρια και αναμένουν πως και πως.

Ο Μίτσελ μπορεί τις προηγούμενες ημέρες να είδε αρκετά προβλήματα, αλλά φαίνονται πως τα βασικότερά του, έχουν επιλυθεί. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ανέβασε ρυθμό, είναι καλύτερα μετά τον τραυματισμό του στη Λαμία και έτσι θα είναι στη διάθεση του Μίτσελ, έτοιμος για την εντεκάδα. Ο Καλαματιανός στόπερ άλλωστε, θα είναι ο ένας εκ των βασικών αμυντικών, με τον Μπα να φαίνεται ως ο επικρατέστερος για να παίξει δίπλα του.

Από εκεί και πέρα, κανονικά προπονήθηκε χθες και ο Χάμες που είχε μείνει εκτός αποστολής από το ματς με τη Λαμία. Η σημερινή προπόνηση, όμως, έχει το ενδιαφέρον της, καθώς ο Κολομβιανός αναμένεται να περάσει το τελευταίο τεστ. Ο Μίτσελ γι’ αυτό τον λόγο τον προφύλαξε από το ταξίδι και το ματς στη Λαμία, για να είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι των αιωνίων. Εκεί που δεδομένα θα τον χρειαστεί, καθώς έχει αποδείξει πως μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Για τον Ισπανό κόουτς, η εμπειρία και του Σωκράτη και του Χάμες, σε τέτοια ματς μετράει. Γι’ αυτό τους περιμένει και τυπικά, ώστε σήμερα να μπουν στην αποστολή και αύριο, να είναι στην εντεκάδα.

Ο Μίτσελ δεν φαίνεται να πηγαίνει σε κάτι διαφορετικό για την εντεκάδα, δεν έχει κάνει… εκπλήξεις στις προπονήσεις. Φαίνεται δύσκολο και ίσως ρισκαδόρικο, να πάει με κάτι… άλλο, πλην των λογικών.

Ο Πασχαλάκης θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Στόπερ ο Σωκράτης με τον Μπα, δεξιά ο Ροντινέι και αριστερά φαίνεται πως επικρατεί ο Ρέαμπτσιουκ. Στα χαφ το δίδυμο Χουάνγκ, Εμβιλά δεν αλλάζει, πιο μπροστά θα είναι ο Χάμες, στα άκρα ο Μπιέλ με τον Κανός και στην κορυφή της επίθεσης ο πρώτος σκόρερ, Μπακαμπού.

Τελευταία προπόνηση έτσι σήμερα, με τον Μίτσελ να δείχνει κατασταλαγμένος για τα πλάνα του και εν αναμονή της ανακοίνωσης της αποστολής.