Με ποιον προπονητή θα διεκδικήσει ο Ολυμπιακός το Διηπειρωτικό

Ολυμπιακός Κ19

i

/©Intime

Με ποιον προπονητή θα διεκδικήσει ο Ολυμπιακός το Διηπειρωτικό

Διονύσης Βερβελές 17:55 - 13.08.2024 / Ανανεώθηκε: 17:55 - 13.08.2024

Με ποιον προπονητή ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει το Διηπειρωτικό στη Βραζιλία.

Επέστρεψαν και οι Νέοι στη βάση τους μετά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας που πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός στο Καρπενήσι, μαζί με το τμήμα των Εφήβων αυτό των Κ17. Οι «ερυθρόλευκοι» έδωσαν τρία φιλικά στο Καρπενήσι, έχοντας ισάριθμες νίκες και τώρα έχουν μπροστά τους έναν πολύ σημαντικό αγώνα.

Συγκεκριμένα, στις 24 του μήνα οι μικροί θα παίξουν με τη Φλαμένγκο στο ιστορικό Μαρακανά της Βραζιλίας! Εκεί θα γίνει ο τελικός του Διηπειρωτικού και θα διεκδικήσουν οι Πειραιώτες την κατάκτηση και του Παγκόσμιου Κυπέλλου! Ένα ματς αρκετά σημαντικό για την ιστορία του συλλόγου. Φυσικά και μόνο ότι θα βρεθούν εκεί οι μικροί είναι αρκετά σημαντικό, αλλά ο Ολυμπιακός θέλει να διεκδικήσει με αξιώσεις και αυτόν τον τίτλο.

Για αυτό και η απόφαση της ομάδας είναι τους μικρούς να τους κοουτσάρει στο ματς της Βραζιλίας ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος. Ο Έλληνας τεχνικός και πλέον βοηθός του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, τη γνωρίζει την ομάδα αφού είχε τους μικρούς μέχρι πρότινος και τους οδήγησε στην κατάκτηση του Youth League. Αντιθέτως, ο νέος Γάλλος τεχνικός των Κ19, Ρομάν Πιτό, είναι μόλις μία εβδομάδα με την ομάδα και όπως είναι λογικό χρειάζεται και αυτός τον απαραίτητο χρόνο προσαρμογής του στην τεχνική ηγεσία.

Πιθανότατα και οι έξι παίκτες μαζί

Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, λοιπόν, θα είναι στον πάγκο των Νέων του Ολυμπιακού στη Βραζιλία και τον αγώνα με τη Φλαμένγκο. Μάλιστα στην αποστολή των «ερυθρόλευκων» είναι πολύ πιθανό να ενσωματωθούν και οι έξι ποδοσφαιριστές που είναι τώρα στην πρώτη ομάδα και θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον τελικό του Μαρακανά.

Ο λόγος για τους Μπακούλα, Μουζακίτη, Κουτσίδη, Παπακανέλλο, Κωστούλα, οι οποίοι ήταν και πέρσι στους Νέους και πήραν το Youth League. Ο έκτος της... παρέας ο οποίος φαίνεται πως θα ενσωματωθεί στην αποστολή, θα είναι ο Μπότης. Ο Έλληνας τερματοφύλακας είναι γεννημένος το 2004 και από τη στιγμή που η διοργάνωση αυτή είναι για παίκτες Κ20, έχει δικαίωμα συμμετοχής και ο Μπότης.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!