Με Ρέτσο, Γουίλιαν, Μαρτίνς και Μπακούλα η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τη Μάλμε

Παναγιώτης Ρέτσος

i

©Intime

Με Ρέτσο, Γουίλιαν, Μαρτίνς και Μπακούλα η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τη Μάλμε

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:07 - 23.10.2024 / Ανανεώθηκε: 09:28 - 23.10.2024

Γνωστή έγινε αποστολή του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με τη Μάλμε για την 3η αγωνιστική της League Phase του Europa League.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Μάλμε στο «Malmö New Stadium» το βράδυ της Πέμπτης (24/10, 22:00, COSMOTE SPORT 3HD) για την 3η αγωνιστική της League Phase του Europa League.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά τη «γκέλα» κόντρα στον Λεβαδειακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες. Οι Πειραιώτες μετρούν μία νίκη και μία ήττα στη League Phase του Europa League. Ηττήθηκαν με 2-0 από τη Λυών εκτός έδρας στην πρεμιέρα και τη δεύτερη αγωνιστική επικράτησαν με 3-0 της Μπράγκα στο Φάληρο.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στη Σουηδία και σε αυτή βρίσκεται και ο 19χρονος μέσος, Θεοφάνης Μπακούλας, μαζί με τους άλλους δύο νεαρούς των ερυθρόλευκων, Μουζακίτη και Κωστούλα. Επίσης, ο Βάσκος κόουτς θα έχει μαζί του τους Ρέτσο, Μαρτίνς και Γουίλιαν, οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματά τους.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Αναγνωστόπουλος, Ορτέγκα, Πιρόλα, Κάρμο, Κοστίνια, Ροντινέι, Ρέτσος, Ντόη, Στάμενιτς, Μαρτίνς, Βέλντε, Γκαρθία, Γουίλιαν, Ολιβέιρα, Μπακούλας, Έσε, Μουζακίτης, Ελ Κααμπί, Γιάρεμτσουκ, Μασούρας, Κωστούλας