Ολυμπιακός: Με Ροντινέι, αλλά χωρίς Μαρσέλο κόντρα στον Ιωνικό
i

Ροντινέι / via Twitter

Ολυμπιακός: Με Ροντινέι, αλλά χωρίς Μαρσέλο κόντρα στον Ιωνικό

Διονύσης Βερβελές 20:34 - 02.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:51 - 20.08.2024

Σοβαρές πιθανότητες για τον Ροντινέι να κάνει ντεμπούτο με τα «ερυθρόλευκα» στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ιωνικό. Εκτός αποστολής, για αδιευκρίνιστους προς το παρόν λόγους, ο Μαρσέλο. Με 22 παίκτες στη Νίκαια ο Ολυμπιακός.

Την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Ιωνικό (Τρίτη 3/1, 21:30) στη Νίκαια, ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» προπονήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και ο Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή, που αποτελούν 22 ποδοσφαιριστές.

Νέο πρόσωπο σε αυτή, ο Ροντινέι που έχει πλέον δικαίωμα συμμετοχής και θα κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός δείχνει σε καλή κατάσταση και ο Μίτσελ αναμένεται να του δώσει χρόνο σε αυτό το ματς.

Από εκεί και πέρα, εκτός αποστολής έμεινε ο Μαρσέλο, χωρίς για διευκρινιστεί για την ώρα ο λόγος. Ροντινέι και Μαρσέλο έκαναν μαζί Πρωτοχρονιά, ο ένας είναι στην αποστολή, ο άλλος όχι.

Πασχαλάκης, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ροντινέι, Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Ντόη, Ρέτσος, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Φορτούνης, Χάμες, Μασούρας, Μπιέλ, Κασάμι, Ίνμπομ Χουάνγκ, Σαμασέκου, Ροντρίγκες, Ελ Αραμπί, Μπακαμπού, Ουί Τζο Χουάνγκ, είναι οι 22 παίκτες στους οποίους υπολογίζει ο Μίτσελ.

Πριν το ματς θα κοπεί ένας τερματοφύλακας κι ένας ακόμη. Στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, κόπηκε ο Ουί Τζο Χουάνγκ, που βρίσκεται και πάλι στους 22.

Συγκριτικά με το ματς κόντρα στους Αρκάδες, οι 21 παίκτες είναι οι ίδιοι! Μόνο ο Ροντινέι έχει πάρει τη θέση του Μαρσέλο, αυτή είναι η μοναδική αλλαγή! 

Προφανώς και το γεγονός ότι για δεύτερο συνεχόμενο ματς ο Μίτσελ πηγαίνει με την ίδια ουσιαστικά αποστολή, δείχνει αρκετά όσον αφορά στα πλάνα του για τη συνέχεια. Το πως θέλει να… μαζέψει το ρόστερ, με ξεκάθαρα μηνύματα προς παίκτες που ήδη ψάχνονται για να συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους.