Με τη γνωστή συνταγή (και) στον Βόλο
i

Ο Μίτσελ / © Intime

Με τη γνωστή συνταγή (και) στον Βόλο

Διονύσης Βερβελές 23:05 - 05.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:47 - 20.08.2024

Τα πλάνα του Μίτσελ εν όψει της εκτός έδρας αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Βόλο.

Δεν θα έχει εκπλήξεις το μενού του Μίτσελ για τον Βόλο. Ο Ισπανός τεχνικός έχει πάρει την απόφασή του, να πορευθεί με μια ομάδα παικτών και να μπορέσει να «χτίσει» το σερί νικών που θα σημάνει και την επιστροφή στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Ο Μίτσελ για τον Βόλο, έχει στο μυαλό του την εντεκάδα της Νίκαιας. Ίσως και για πρώτη φορά φέτος, δούμε δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική την ίδια εντεκάδα! Μετά τη διακοπή του Μουντιάλ και την επιστροφή στη δράση άλλωστε, ο Μίτσελ στο πρωτάθλημα έπαιξε με μία-δύο αλλαγές. Εκεί ήταν…

Κι αυτή τη στιγμή έτσι, στο μυαλό του Ισπανού κόουτς, είναι να έχει τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, τον Ροντινέι δεξιά και τον Ρέαμπτσιουκ αριστερά. Ακόμη και αν μπει στην αποστολή ο Μαρσέλο, δεν υπάρχει περίπτωση να ξεκινήσει. Παπασταθόπουλος και Ντόη θα είναι οι στόπερ και στη μεσαία γραμμή, το Εμβιλά, Χουάνγκ έχει «κουμπώσει» κι αρέσει πολύ στον Μίτσελ. Από εκεί και πέρα, Φορτούνης, Χάμες, Μπιέλ και πιθανότατα στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Μπακαμπού.

Αυτή, δείχνει η επικρατέστερη εντεκάδα. Ο Μίτσελ αν «ζυγίζει» κάτι, είναι τα τρεξίματα του Βόλου. Ξέρει ότι είναι μια ομάδα που τρέχει πολύ, που θα κοιτάξει να πιέσει τους «ερυθρόλευκους». Εκτιμά, όμως, πως με την κατοχή της μπάλας και την καλή κυκλοφορία της, θα μπορέσει να «ξεκλειδώσει» το ματς, να πάρει το τρίποντο και να ανταμείψει τους φίλους του Ολυμπιακού που θα βρεθούν στο Βόλο για να παρακολουθήσουν την προσπάθεια της ομάδας.

Αυτός θα είναι ο βασικός κορμός για τη συνέχεια. Ο ερχομός ενός άλλου αριστερού μπακ μπορεί να τροποποιήσει κάπως τα δεδομένα, αυτή άλλωστε ήταν η επιθυμία του Μίτσελ. Να πάει στο 2023 με δύο άλλα μπακ. Το ένα, έπαιξε ήδη στη Νίκαια, ο Ροντινέι. Το άλλο, είναι εν αναμονή. Ως τότε, όμως, Ρέαμπτσιουκ και… βλέπουμε.