Με το σήμα των 100 χρόνων στη φανέλα έκαναν προπόνηση οι παίκτες του Ολυμπιακού

Το σήμα των 100 χρόνων του Ολυμπιακού

Με το σήμα των 100 χρόνων στη φανέλα έκαναν προπόνηση οι παίκτες του Ολυμπιακού

Τζιοβάνι Ζάκαρη 16:39 - 10.07.2024 / Ανανεώθηκε: 16:39 - 10.07.2024

Την πρώτη του προπόνηση για τη σεζόν 2024 - 25 πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός και οι παίκτες του Μεντιλίμπαρ φόρεσαν τα φανελάκια με το σήμα των 100 χρόνων.

Ο Ολυμπιακός μπήκε πλέον και επίσημα στην επετειακή του σεζόν, η οποία και θα ξεκινήσει επίσημα τον Αύγουστο με την πρώτη αναμέτρηση στη Stoiximan Super League. Την Τετάρτη (10/7) οι Πειραιώτες έκαναν την πρώτη τους προπόνηση εν όψει νέας σεζόν, με παίκτες και Μεντιλίμπαρ να μαζεύονται στου Ρέντη.

Εκτός από τα νέα πρόσωπα που έλαβαν μέρος στην προπόνηση των «ερυθρόλευκων», την εμφάνισή τους έκαναν και οι νέες φανέλες. Σε αυτές, λοιπόν, αποτυπωνόταν το επετειακό σήμα της ομάδας για τη νέα χρονιά, το οποίο αποκαλύφθηκε πριν από λίγο καιρό.

Το συγκινητικό αντίο του Γιόβετιτς στον Ολυμπιακό: «Ο αποχαιρετισμός είναι πιο εύκολος όταν γράφεις ιστορία πριν φύγεις»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:56 - 10.07.2024

Το συγκινητικό αντίο του Γιόβετιτς στον Ολυμπιακό: «Ο αποχαιρετισμός είναι πιο εύκολος όταν γράφεις ιστορία πριν φύγεις»

Ο Στέφαν Γιόβετιτς έχοντας στις αποσκευές του το τρόπαιο του Conference League αποχαιρέτησε την οικογένεια του Ολυμπιακού μέσω μίας ανάρτησης στο instagram.

Το νέο σήμα του Ολυμπιακού για τα 100 χρόνια της ομάδας

Με το φινάλε της σεζόν στη Stoiximan Super League, ο Ολυμπιακός παρουσίασε τα εισιτήρια διαρκείας για την επόμενη χρονική περίοδο. Όμως ο σύλλογος του Πειραιά δεν έμεινε εκεί και αφορμή στέκονται τα 100 χρόνια από την ημερομηνία ίδρυσης του συλλόγου.

Συγκεκριμένα, στις 10 Μαρτίου του 2025 ο Ολυμπιακός θα γιορτάσει έναν αιώνα από την ημέρα που συστάθηκε. Κάπως έτσι, η ομάδα σχεδίασε και παρουσίασε στο κοινό το σήμα για τα 100 χρόνια της ομάδας.

Σε αυτό υπάρχει πλέον από πάνω το όνομα της ομάδας με τεράστια γράμματα και από κάτω αναγράφεται το Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς. Αυτό συνοδεύεται από μία χρυσή απόχρωση η φράση 100 YEARS και δύο δάφνες σε χρυσή απόχρωση καθώς ο σύλλογος συμπληρώνει φέτος 100 χρόνια ζωής. Μάλιστα, αυτό δεν θα το φοράνε μόνο οι παίκτες του ποδοσφαιρικού τμήματος, αλλά και όλα τα υπόλοιπα τμήματα.

«Αυτό θα είναι παντού. Και στο μπάσκετ και στον ερασιτέχνη και τους νέους. Καμία ομάδα δεν έχει την ομάδα νέων της τυχαία στον τελικό του Youth League. Εσείς τα ονόματα των παιδιών τα ακούσατε πριν από έναν χρόνο δύο, άλλοι πριν εβδομάδες. Εμείς τα μεγαλώσαμε αυτά τα παιδιά», τόνισε συγκεκριμένα ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσίασης των εισιτηρίων διαρκείας και του νέου σήματος.