Με Ζέλσον Μαρτίνς και Μασούρα ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μπράγκα

O Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στο Ολυμπιακός - Ατρόμητος

i

© Intime

Με Ζέλσον Μαρτίνς και Μασούρα ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μπράγκα

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:45 - 02.10.2024 / Ανανεώθηκε: 20:54 - 02.10.2024

Την αποστολή του για το ματς Ολυμπιακός - Μπράγκα γνωστοποίησε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος πρόσθεσε στα πλάνα του τον Μασούρα και τον Ζέλσον Μαρτίνς.

Την αποστολή για την αναμέτρηση Ολυμπιακός - Μπράγκα γνωστοποίησε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και σε αυτή συμπεριλήφθηκαν οι Γιώργος Μασούρας και Ζέλσον Μαρτίνς. Οι δύο παίκτες ξεπέρασαν τον τραυματισμό τους και βρίσκονται κανονικά στα πλάνα του Ισπανού τεχνικού, για την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής της League Phase του Europa League. Παράλληλα, σε αυτή προστέθηκαν και δύο παιδιά της Κ19, με τον Μουζακίτη και τον Κωστούλα να προστίθενται στην αποστολή του Βάσκου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός;

«Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Πέμπτης (3/10, 19:45) με την SC Braga, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της league phase του UEFA Europa League, στο "Γ. Καραϊσκάκης". Μετά το τέλος του προγράμματος που έγινε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, ο προπονητής της ομάδας μας, κ. Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, έκανε γνωστή την αποστολή.

Όταν o διαιτητής του Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός είχε προκαλέσει την οργή του Αλόνσο και των παικτών της Ουρουγουάης: «Είναι π....ας γιος»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:44 - 02.10.2024

Όταν o διαιτητής του Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός είχε προκαλέσει την οργή του Αλόνσο και των παικτών της Ουρουγουάης: «Είναι π....ας γιος»

Tην οργή των παικτών της Εθνικής Ουρουγουάης και του Ντιέγκο Αλόνσο είχε προκαλέσει ο Ντάνιελ Σίμπερτ, ο διαιτητής που ορίστηκε στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ στο Κατάρ.

Αυτή απαρτίζεται από τους εξής 24 ποδοσφαιριστές:

Αναγνωστόπουλος, Μασούρας, Μπιανκόν, Κάρμο, Τσικίνιο, Κοστίνια, Ντάνι Γκαρθία, Ελ Κααμπί, Μουζακίτης, Έσε, Ντόη, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Πιρόλα, Ροντινέι, Ολιβέιρα, Στάμενιτς, Τζολάκης, Βέλντε, Γουίλιαν, Γιάρεμτσουκ, Ρέτσος, Κωστούλας, Μαρτίνς.