Μένει Ελλάδα ο Ρέαμπτσιουκ - Απορρίφθηκε νέα πρόταση της Μονπελιέ

Μένει Ελλάδα ο Ρέαμπτσιουκ - Απορρίφθηκε νέα πρόταση της Μονπελιέ

Τζιοβάνι Ζάκαρη 14:51 - 31.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:16 - 20.08.2024

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ θα παραμείνει στον Ολυμπιακό, αφού η νέα προσφορά της Μονπελιέ δεν έγινε δεκτή από τους «ερυθρόλευκους».

Τέλος φαίνεται πως μπαίνει στο μεταγραφικό σήριαλ του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, αφού όπως μεταφέρουν Μέσα από το εξωτερικό η αποχώρηση του από τον Ολυμπιακό δεν θα πραγματοποιηθεί. Η Μονπελιέ μπορεί να επανήλθε με βελτιωμένη προσφορά, όμως αυτή δεν άρεσε στους «ερυθρόλευκους».

Πιο αναλυτικά, όπως αναφέρει η «Jurnal», οι Γάλλοι επέστρεψαν με νέα πρόταση 3,5 εκατ. ευρώ - και όχι 5 όπως έγινε γνωστό χθες (30/1) - όμως αυτή δεν ήταν καν κοντά στα «θέλω» των Πειραιωτών. Κάπως έτσι, όλα δείχνουν πως ο Μολδαβός μπακ θα παραμείνει στην Ελλάδα, αφού η προσφορά αυτή απορρίφθηκε εκ νέου, σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ.

Η υπόθεση «Ρέαμπτσιουκ» κρατάει καιρό, αφού ουκ ολίγες ομάδες βρέθηκαν στο κατόπι του 25χρονου αμυντικού. Ωστόσο, ούτε η Μπολόνια αλλά ούτε και η Μονπελιέ δεν μπόρεσαν να φτάσουν κοντά στις οικονομικές απαιτήσεις του Ολυμπιακού. Με την μεταγραφική περίοδο να ολοκληρώνεται σήμερα, χρειάζεται ένα «θαύμα» για να υπάρξει μεταγραφή, ειδικά μετά το νέο «όχι»

Ο Μολδαβός τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 31 από τα 38 παιχνίδια που έδωσε ο Ολυμπιακός, αποτελώντας βασικό πυλώνα σε σχεδόν όλα τα ματς της ομάδας του.