Ο Ελ Κααμπί μένει στον Ολυμπιακό: Ανανέωσε το συμβόλαιο του με τους «ερυθρόλευκους»!

Ο Ελ Κααμπί μένει στον Ολυμπιακό: Ανανέωσε το συμβόλαιο του με τους «ερυθρόλευκους»!

Sportal newsroom 17:33 - 22.07.2024 / Ανανεώθηκε: 18:04 - 22.07.2024

Παίκτης του Ολυμπιακού θα παραμείνει ο Αγιούμ Ελ Κααμπί, αφού όπως έκανε γνωστό η ερυθρόλευκη ΠΑΕ, το συμβόλαιο του Μαροκινού επιθετικού ανανεώθηκε.

Μία από τις βασικές υποθέσεις που ήθελε να κλείσει η ΠΑΕ Ολυμπιακός όσο οι ποδοσφαιριστές και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είναι στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ήταν αυτή της ανανέωσης του συμβολαίου του Αγιούμπ Ελ Κααμπί.

Και τελικά τα κατάφεραν οι Πειραιώτες, αφού το μεσημέρι της Δευτέρας (22/07) έκαναν γνωστό μέσω μίας ανάρτησης στον επίσημο λογαριασμό τους στα social media πως ο Μαροκινός επιθετικός θα παραμείνει στην ομάδα, καθώς προχώρησε στην ανανέωση του συμβολαίου του.

Μετά τα όσα έκανε την προηγούμενη σεζόν, οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπορούσαν να τον αφήσουν να φύγει. Πρώτος σκόρερ της ομάδας, πρώτος σκόρερ του Conference League, MVP της διοργάνωσης και σημείωσε το ωραιότερο γκολ απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ στη Σερβία.

Μέσα στο καλοκαίρι ακούστηκαν διάφορα για προτάσεις στα... πόδια του Ελ Κααμπί, όμως η ομάδα του Πειραιά έκανε όλα τα απαραίτητα για να μπορέσει να κρατήσει τον Μαροκινό στο ρόστερ του.

Ατζέντης Ρικάρντο Ροντρίγκες: «Ο Ολυμπιακός έχει ρωτήσει για τον παίκτη»

Υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές με σπουδαίο βιογραφικό, που κυκλοφορούν ελεύθεροι αυτή την περίοδο. Ένας από αυτούς είναι και ο Ρικάρντο Ροντρίγκες, ο οποίος μετά από τέσσερα χρόνια στην Τορίνο είναι ελεύθερος και ψάχνει να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Μία από τις ομάδες που έχουν τον Ελβετό μπακ στα ραντάρ τους είναι η Ίντερ. Και με αφορμή το ενδιαφέρον της ιταλικής ομάδας, ο ατζέντης του 31χρονου άσου παραχώρησε δηλώσεις σε οπαδική ιστοσελίδα των «νερατζούρι», στο «internewsit». Και αποκάλυψε ότι πέρα από τους Ιταλούς, ενδιαφέρον έχουν δείξει και άλλες ομάδες. Μεταξύ αυτών και ο Ολυμπιακός.

«Έχουμε λάβει κάποιες προσφορές από το Ντουμπάι και συγκεκριμένα από την Αλ-Αΐν, μετά η Ρεάλ Μπέτις, ομάδες από την Τουρκία και ο Ολυμπιακός ζήτησαν επίσης πληροφορίες. Αλλά μέχρι σήμερα δεν υπάρχει επίσημη πρόταση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ατζέντης του διεθνή Ελβετού μπακ.

Ο Ρικάρντο Ροντρίγκες έχει αγωνιστεί με τις φανέλες των Ζυρίχη, Βόλφσμπουργκ, Μίλαν, Αϊντχόφεν και Τορίνο, μετρώντας συνολικά 460 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό 34 γκολ και 46 ασίστ. Επιπλέον, έχει καταγράψει 120 συμμετοχές με τη φανέλα της Ελβετίας.