Μέσα και ο Μπακαμπού για Άρη

Σεντρίκ Μπακαμπού

i

© Intime

Μέσα και ο Μπακαμπού για Άρη

Διονύσης Βερβελές 14:14 - 25.04.2023 / Ανανεώθηκε: 16:51 - 14.08.2024

Χωρίς προβλήματα οι «ερυθρόλευκοι» στη Θεσσαλονίκη…

Την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Άρη (Τετάρτη 26/4, 19:00) στη Θεσσαλονίκη ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός με προπόνηση που έκανε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να ξεπεράσουν το ψυχολογικό σοκ μετά την εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ και να «κλειδώσουν» πλέον την τρίτη θέση που υπό προϋποθέσεις θα τους οδηγήσει στο Europa League. Ο Ζοσέ Ανιγκό στην αποστολή συμπεριέλαβε 24 ποδοσφαιριστές, χωρίς να έχει εκπλήξεις. 

Στη Θεσσαλονίκη έτσι, ταξιδεύουν οι Πασχαλάκης, Τζολάκης, Κρίστινσον, Ροντινέι, Ανδρούτσος, Μπα, Ρέτσος, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Ραμόν, Εμβιλά, Χουάνγκ, Σαμασέκου, Κασάμι, Μασούρας, Βρουσάι, Μπιέλ, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Μποτούτσι, Μπακαμπού και Ελ Αραμπί. 

Το ευχάριστο είναι ότι το πρόβλημα του Μπακαμπού δεν αποδείχθηκε τόσο σοβαρό για να τον αφήσει εκτός του αγώνα με τον Άρη, ενώ εκτός πλάνων είναι ο τραυματίας Κανός και ο Γκάρι Ροντρίγκες που δύσκολα άλλωστε θα συνεχίσει στην ομάδα μετά το καλοκαίρι. Ο Ανιγκό ξέρει ότι η ομάδα δεν είναι στα καλύτερά της και ετοιμάζει αλλαγές και στην ενδεκάδα για το ματς με τον Άρη, που του έχει μεγάλη ζημιά στο φετινό πρωτάθλημα. Στα δύο ματς με απώλειες από τους Θεσσαλονικείς άλλωστε, ήρθε και η αλλαγή δύο προπονητών! 

Σε αυτό στη Θεσσαλονίκη με την ήττα 2-1 απολύθηκε ο Κάρλος Κορμπεράν, ενώ στην ισοπαλία με 2-2 (από 2-0) στο Καραϊσκάκη, ήρθε η παραίτηση του Μίτσελ. Πλέον τα περιθώρια έχουν στενέψει και ο Ανιγκό περιμένει από τους ποδοσφαιριστές του ένα καλύτερο πρόσωπο και ένα τρίποντο, ενώ ακολουθεί την Κυριακή και το εντός έδρας ματς με τον Βόλο.