Ολυμπιακός: Μετά τη Γαλλία τα μεταγραφικά

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

Ολυμπιακός: Μετά τη Γαλλία τα μεταγραφικά

Δε θα υπάρξει κάποια εξέλιξη -επίσημα τουλάχιστον- σήμερα, παρά μόνο ο αγώνας με τη Λυών…

Στη Γαλλία έχει ταξιδέψει ο Ολυμπιακός από το μεσημέρι της Τετάρτης, ενόψει του αποψινού ματς με τη Λυών στο Europa League. Μία αναμέτρηση η οποία θα είναι και η πρώτη των «ερυθρόλευκων» στην Ευρώπη, λίγους μήνες μετά από την κατάκτηση του Conference League και τη μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία του συλλόγου.

Βερβελές: Εξτρέμ ο Ροντινέι - Το σχόλιο για την τιμωρία της Λυών και πόσο κόσμο θα έχει ο Ολυμπιακός στο Groupama Stadium (vids+gallery)
EUROPA LEAGUE

20:39 - 25.09.2024

Βερβελές: Εξτρέμ ο Ροντινέι - Το σχόλιο για την τιμωρία της Λυών και πόσο κόσμο θα έχει ο Ολυμπιακός στο Groupama Stadium (vids+gallery)

Ο Διονύσης Βερβελές αναφέρεται στο πιθανό σχήμα του Ολυμπιακού στο ματς με τη Λυών, αλλά και την τιμωρία της γαλλικής ομάδας από τη Λυών.

Η ομάδα του Πειραιά δε διανύει και τις καλύτερες της αγωνιστικές ημέρες, καθώς προέρχεται από μία ισοπαλία στο Καραϊσκάκη 0-0 με τον Παναιτωλικό και μία ήττα με 2-1 από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Δύο συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα για τον Ολυμπιακό είναι «βαριά», δεν είναι κάτι φυσιολογικό για τη συγκεκριμένη ομάδα. Τόσο τα αρνητικά αποτελέσματα, όσο όμως και οι κακές εμφανίσεις, έφεραν στο προσκήνιο την περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση.

Όπως σας μετέφερε το sportal.gr από την πρώτη στιγμή, η περίπτωση του Ουνάς είναι αυτή που βρίσκεται πιο κοντά από κάθε άλλη. Ο Αλγερινός εξτρέμ επί της ουσίας έχει συμφωνήσει με την ομάδα του Πειραιά, αλλά δεν έχει γίνει ακόμη η οριστική κίνηση για να ολοκληρωθεί και η μεταγραφή του. Σε περίπτωση βέβαια που γίνει αυτή η κίνηση σήμερα, δεν πρόκειται να βγει προς τα έξω, τουλάχιστον από τον Ολυμπιακό, διότι αυτό που θέλουν οι Πειραιώτες είναι να ασχοληθούν με το κομμάτι αυτό μετά τον αγώνα στη Γαλλία.

Τώρα δεν έχουν τίποτε άλλο στο μυαλό τους παρά μόνο το παιχνίδι στο γήπεδο της Λυών, τόσο για βαθμολογικούς λόγους ενόψει της συνέχειας στη διοργάνωση, όσο όμως και για ψυχολογικούς μετά από τα δύο συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα.

Οπότε καταλαβαίνει κανείς πως οποιαδήποτε εξέλιξη στο μεταγραφικό κομμάτι, θα δρομολογηθεί μετά τον αγώνα με τη Λιόν για το Europa League και είναι λογικό να υπάρχει αυτό το κλίμα. Γιατί οποιαδήποτε διαρροή συζήτησης μεταγραφών αυτήν τη στιγμή, θα μπορούσε να αποσπάσει και την προσοχή των ποδοσφαιριστών της ομάδας του Πειραιά, κάτι το οποίο δεν το θέλει κανείς στον Ολυμπιακό, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση.