Ολυμπιακός: Μετά τον Βόλο ταξίδι και στη Λαμία για τον κόσμο

Φίλαθλοι του Ολυμπιακού στο «Αθ. Διάκος»

i

©Intime

Ολυμπιακός: Μετά τον Βόλο ταξίδι και στη Λαμία για τον κόσμο

Αρκετός κόσμος αναμένεται το Σάββατο στο πλευρό των παικτών του Μεντιλίμπαρ…

Στη Λαμία θα παίξει ο Ολυμπιακός το Σάββατο για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν και σε αυτό το ματς τον κόσμο στο πλευρό τους, όπως άλλωστε έχει συμβεί στις δύο προηγούμενες αγωνιστικές. Στο Βόλο χιλιάδες φίλαθλοι των Πειραιωτών ταξίδεψαν για να παρακολουθήσουν από κοντά το ματς, ενώ φυσικά και στο γήπεδό του, το Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός είχε τον κόσμο μαζί του. Έτσι έγινε το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα και τώρα στη Λαμία ο στόχος είναι να γίνει το τρία στα τρία.

Ένα τρία στα τρία που θα δώσει στην ομάδα του Πειραιά το απόλυτο στη βαθμολογία και με αφορμή τη διακοπή θα «φουλάρει» για την ενίσχυση του ρόστερ στις μεταγραφές, ενόψει της δήλωσης της ευρωπαϊκής λίστας στις 4 Σεπτεμβρίου.

Ο Ολυμπιακός στη Λαμία θα έχει αρκετό κόσμο μαζί του. Η ομάδα εξασφάλισε 2.000 εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων του στο γήπεδο και περίπου δύο ημέρες πριν την αναμέτρηση παραπάνω από τα μισά έχουν «φύγει». Όπως όλα δείχνουν τα 2.000 εισιτήρια πρόκειται να «εξαφανιστούν» και δεν αποκλείεται, όπως άλλωστε γίνεται τις περισσότερες φορές, να υπάρχει και περισσότερος κόσμος του Ολυμπιακού στη Λαμία εξασφαλίζοντας ο κόσμος εισιτήρια και σε άλλες θύρες.

Να σημειωθεί, φυσικά, πως δε δημιουργείται κανένα πρόβλημα για τη μετακίνηση των φιλάθλων με την απαγόρευση που βγήκε από το Υπουργείο, αφού αυτή αφορά την οργανωμένη μετακίνηση και όχι τη μεμονωμένη. Όπως άλλωστε συμβαίνει πριν από κάθε αγώνα και πάντα ο κόσμος ταξιδεύει να δει την αγαπημένη του ομάδα, χωρίς να δημιουργείται το οποιοδήποτε πρόβλημα.

Έτσι, λοιπόν, ο Ολυμπιακός για τρίτο σερί ματς και δεύτερο εκτός έδρας, θα έχει μαζί τον κόσμο του προκειμένου να πάρει την τρίτη νίκη στο πρωτάθλημα και να προχωρήσει προς τη διακοπή των επίσημων υποχρεώσεων, εξαιτίας αγώνων των Εθνικών ομάδων και μετά επιστρέφει με τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!