«Ο Μεντιλίμπαρ προτίμησε τον Ποντένσε αντί του Όρτα»

Όρτα & Ποντένσε

i

©Intime

«Ο Μεντιλίμπαρ προτίμησε τον Ποντένσε αντί του Όρτα»

Sportal newsroom 08:24 - 08.08.2024

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Πορτογαλία, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ άσκησε βέτο στη μεταγραφή του Όρτα.

Την Τετάρτη (07/08) στην Πορτογαλία ανέφεραν ότι ο 27χρονος μέσος αναμένεται να υπογράψει για τέσσερις σεζόν με τον Ολυμπιακό, με τον οποίο αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της προηγούμενης σεζόν. Η συμφωνία μεταξύ Ολυμπιακού και Μπράγκα θα έφτανε τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ, συν δύο επιπλέον εκατομμύρια ευρώ ως μπόνους για ατομικούς και συλλογικούς στόχους.

Επιπλέον, η Μπράγκα θα κρατούσε το 15% μιας μελλοντικής πώλησης του Αντρέ Όρτα, ο οποίος βρέθηκε στην Ελλάδα για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να επισημοποιηθεί το deal.

Τα πράγματα όμως πήραν άλλη τροπή, καθώς Ολυμπιακός και Μπράγκα δεν κατάφεραν να δώσουν τα χέρια για τη μεταγραφή του Αντρέ Όρτα. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Πορτογαλία, και συγκεκριμένα η «A Bola», ενώ έμεναν τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής και ο Όρτα ήταν στη Λισαβόνα για να ταξιδέψει για την Αθήνα, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ φέρεται να άσκησε βέτο στη συμφωνία μεταξύ του Ολυμπιακού και της Μπράγκα.

Οπως τονίζεται η διοίκηση ενημέρωσε τον προπονητή των Πειραιωτών ότι δεν μπορεί η ομάδα να κινηθεί και για τον Όρτα και για τον Ποντένσε, οπότε ο Μεντιλίμπαρ αποφάσισε να επιλέξει τον δεύτερο και έτσι ο πρώτος θα επιστρέψει ξανά στις προπονήσεις της Μπράγκα

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!