«Ο Όρτα βρίσκεται στην Ελλάδα για να υπογράψει στον Ολυμπιακό»

Αντρέ Όρτα

i

©Intime

«Ο Όρτα βρίσκεται στην Ελλάδα για να υπογράψει στον Ολυμπιακό»

Κώστας Τόπας 13:20 - 07.08.2024 / Ανανεώθηκε: 13:25 - 07.08.2024

Σύμφωνα με την «Ο JOGO» ο Αντρέ Όρτα βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα για να υπογράψει στον Ολυμπιακό, συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών.

«Ο Αντρέ Όρτα, ο οποίος δεν ήταν παρών στην προπόνηση της Μπράγκα αυτήν την Τετάρτη, θα αποχωρήσει από την ομάδα Μίνιο και θα ενταχθεί οριστικά στον Ολυμπιακό», αναφέρει χαρακτηριστικά η «O JOGO».

Οπως τονίζεται μάλιστα, ο 27χρονος μέσος αναμένεται να υπογράψει για τέσσερις σεζόν με τον Ολυμπιακό, με τον οποίο αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της προηγούμενης σεζόν. Η συμφωνία μεταξύ Ολυμπιακού και Μπράγκα φτάνει τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ, συν δύο επιπλέον εκατομμύρια ευρώ ως μπόνους για ατομικούς και συλλογικούς στόχους.

Η Μπράγκα θα κρατήσει επίσης το 15% μιας μελλοντικής πώλησης του Αντρέ Όρτα, ο οποίος είναι ήδη καθοδόν για την Ελλάδα για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να επισημοποιηθεί τις επόμενες ώρες. 

Ο Όρτα ήταν ένας από τους παίκτες που συνέβαλαν ώστε ο Ολυμπιακός να επιστρέψει δυναμικά τη φετινή χρονιά. Ο λόγος για τον Αντρέ Όρτα, τον χαφ που ήρθε με τις ευλογίες του Κάρλος Καρβαλιάλ και που ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ φρόντισε να αξιοποιήσει στο έπακρο.

Ο Ολυμπιακός πλέον είναι πιο κοντά από ποτέ για να ολοκληρώσει την υπόθεση του Όρτα. Ούτε μία στιγμή οι «ερυθρόλευκοι» δεν άφησαν την περίπτωση του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή, επέμεναν και όπως φαίνεται τον έκαναν τελικά δικό τους.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!