«Ο Ποντένσε πιέζει την Γουλβς για να επιστρέψει στον Ολυμπιακό»

Ντάνιελ Ποντένσε

i

©intime

«Ο Ποντένσε πιέζει την Γουλβς για να επιστρέψει στον Ολυμπιακό»

Sportal newsroom 08:15 - 23.07.2024 / Ανανεώθηκε: 08:15 - 23.07.2024

Ο Ντάνιελ Ποντένσε φέρεται να ενημέρωσε την Γουλβς ότι επιθυμία του είναι να επιστρέψει στην Ελλάδα προκειμένου να φορέσει ξανά τα «ερυθρόλευκα».

Στην προετοιμασία της Γουλβς έχει ενσωματωθεί ο Ντανιέλ Ποντένσε, από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του στον Ολυμπιακό και δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη με την περίπτωσή του. Βέβαια οι «ερυθρόλευκοι» καθημερινά κάνουν τις επαφές τους με τους Άγγλους στην προσπάθειά τους να μειώσουν τις οικονομικές απαιτήσεις των «Λύκων» και να μπορέσουν να κάνουν το... μπάσιμό τους για να κάνουν δικό τους τον Πορτογάλο εξτρέμ.

Μέχρι όμως να συμβεί το οτιδήποτε στην περίπτωση του παίκτη, ο Ποντένσε συνεχίζει στη Γουλβς και είναι τώρα στην καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας από την Αγγλία. Ωστόσο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Wolves Fancast», που ειδικεύεται στο ρεπορτάζ της αγγλικής ομάδας, ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός δεν θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ για την περιοδεία των «Λύκων» περιμένοντας τις εξελίξεις με τον Ολυμπιακό.

Την περυσινή σεζόν, ο Ποντένσε σε 47 αγώνες, κατάφερε να σημειώσει 15 γκολ και είχε παράλληλα 13 ασίστ, σε Ελλάδα και Ευρώπη ενώ κατέκτησε με τους Πειραιώτες και τo Conference League.

Οι Πειραιώτες από την πλευρά τους έχουν καταθέσει πρόταση στην Γουλβς και ο Πορτογάλος εξτρέμ έχει τονίσει στην διοίκηση της ότι επιθυμεί να επιστρέψει στη χώρα μας προκειμένου να φορέσει ξανά τα «ερυθρόλευκα».

Οι τρεις πλευρές βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή προκειμένου να επιτευχθεί συμφωνία κι έτσι δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να υπάρξουν καθοριστικές εξελίξεις, σχετικά με το μέλλον του Ντάνιελ Ποντένσε.