Μια μεγάλη αλήθεια για τον Χάμες

Χάμες Ροντρίγκες

i

©Intime

Μια μεγάλη αλήθεια για τον Χάμες

Διονύσης Βερβελές 16:10 - 17.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:03 - 14.08.2024

Η… αντίδραση των παικτών του Ολυμπιακού στο «αντίο» του, λέει πάρα πολλά!

Για κάποιους μπορεί να πέρασε στα… ψιλά, αλλά μόνο έτσι δεν είναι. Η είδηση του τέλους της συνεργασίας με τον Χάμες Ροντρίγκες, ήρθε ξαφνικά. Σχετικά δηλαδή… Γιατί η αλήθεια είναι πως είχαν δοθεί αρκετά δικαιώματα και απλά μετά το ματς στη Λεωφόρο, ήρθε το… ξέσπασμα και η απόφαση. Μια κοινή απόφαση, Ολυμπιακού και παίκτη, για να μην… κρεμάσει και άλλο η ιστορία.  Υπάρχει, όμως, κάτι ακόμη που πρέπει να σημειώσουμε. Υπό άλλες προϋποθέσεις και εσωτερικά, θα είχε σηκώσει τεράστια κουβέντα το τέλος του Χάμες.

Ακόμη και στα social media, όμως, είδαμε πως δεν υπήρχαν οι… αντιδράσεις. Για τους πιο πολλούς παίκτες του Ολυμπιακού, ήταν σαν να πέρασε απλά μια… μέρα και ο Κολομβιανός λες και ήταν ένας απλός παίκτης. Πολλές φορές άλλωστε, όταν ήρθαν Μαρσέλο και Χάμες, θυμόμαστε τους συμπαίκτες τους να ανεβάζουν φωτό μαζί τους, να λένε πόσο περήφανοι είναι που βρίσκονται στο πλευρό τους. 

Την αρχή, την έκανε ο Μαρσέλο. Λίγους μήνες μετά, ήταν και η σειρά του Χάμες. Για τους παίκτες του Ολυμπιακού, όμως, ήταν μια αναμενόμενη εξέλιξη, γιατί πολύ απλά γνώριζαν τι συμβαίνει. Το ζούσαν και δεν τους άρεσε. Πολύ λογικό… Δεν μπορεί να γκρινιάζει συνεχώς ο Χάμες, γιατί δεν ξεκίνησε, γιατί έγινε αλλαγή και οι άλλοι να πρέπει να είναι υποδείγματα συμπεριφοράς.

Με αποκορύφωμα βέβαια, την όλη συμπεριφορά του στη Λεωφόρο, όπου ήθελε να φύγει από το ημίχρονο, όχι μόνο να μην δει το δεύτερο μέρος και με την ομάδα του πίσω στο σκορ με 2-0. Οι τίτλοι τέλους έπεσαν λίγες ώρες αργότερα, καθώς ο οργανισμός του Ολυμπιακού, είχε μαζέψει αρκετά, για να μπει η τελευταία… πινελιά σε αυτό τον πίνακα του Χάμες που έμοιαζε ιδανικός στην αρχή, αλλά…

Ο Ροντινέι που ήρθε το Γενάρη, έκανε μια ειδική αναφορά στο τέλος του Χάμες, αφού του ευχήθηκε να έχει πολλές επιτυχίες και στο μέλλον και δήλωσε περήφανος που υπήρξε συμπαίκτης του. Το ‘χει πολύ με τα social ο Βραζιλιάνος μπακ, έκανε καλή παρέα με τον Χάμες και ναι μεν φάνηκε… ξαφνιασμένος, αλλά τη μεγάλη αλήθεια για την εικόνα του Κολομβιανού άσου, την είχαν όλοι.