Στην... πρίζα τους φιλάθλους του ο Ολυμπιακός: Έδωσε «γεύση» από τη νέα φανέλα (vid)

Κώστας Φορτούνης

i

© Intime

Στην... πρίζα τους φιλάθλους του ο Ολυμπιακός: Έδωσε «γεύση» από τη νέα φανέλα (vid)

Sportal newsroom 12:30 - 29.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:14 - 14.08.2024

Αντίστροφη μέτρηση στους «ερυθρόλευκους» για την παρουσίαση της νέας φανέλας.

Μετά την παρουσίαση του νέου προπονητή, Ντιέγκο Μαρτίνεθ και του αθλητικού διευθυντή, Αντόνιο Κορδόν, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (27/6) ο Ολυμπιακός απόψε (29/6) θα κάνει τα... αποκαλυπτήρια της νέας φανέλας. 

Το πρωί της Πέμπτης, λίγες ώρες πριν την παρουσίαση, η ΠΑΕ Ολυμπιακός δημοσίευσε στα social media ένα βίντεο με πρωταγωνιστή τον Κώστα Φορτούνη και μία πρώτη γεύση από την νέα εμφάνιση. «Ανυπομονούμε για μια δυνατή σεζόν στο γήπεδο, φορώντας τη νέα μας φανέλα σχεδιασμένη από την @adidasfootball. Μείνετε συντονισμένοι!», συνόδευσε την δημοσίευση η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ. 

Θυμίζουμε ότι το βράδυ της Πέμπτης (29/6), στις 20:45, έχει προγραμματιστεί η παρουσίαση της νέας φανέλας του Ολυμπιακού για την αγωνιστική περίοδο 2023/24, η οποία θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

Οι «ερυθρόλευκοι» επιστρέφουν έτσι (μετά και τα χρόνια πανδημίας και καραντίνας), στις παρουσιάσεις μπροστά και στον κόσμο τους. Όπως σας είχαμε γράψει,  θα παρουσιαστούν οι τρεις νέες φανέλες των Πειραιωτών. Όπως έχουμε τονίσει, η πρώτη θα είναι κλασσικά ερυθρόλευκη, με τη διαφορά (σε σύγκριση με την περσινή) πως θα έχει περισσότερες ρίγες.

O Ολυμπιακός ετοιμάζει βίντεο με τα «εγκλήματα που έγιναν την περασμένη χρονιά»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:20 - 27.06.2023

O Ολυμπιακός ετοιμάζει βίντεο με τα «εγκλήματα που έγιναν την περασμένη χρονιά»

Όπως δήλωσε στην παρουσίαση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Ολυμπιακός έχει ετοιμάσει ένα βίντεο με όλα τα διαιτητικά λάθη εναντίον του την περασμένη χρονιά.

Οι Πειραιώτες θα αποκαλύψουν επίσης τη δεύτερη, αλλά και την τρίτη τους φανέλα που θα είναι άλλων… δεδομένων. Η δεύτερη φανέλα θα είναι γαλάζια, ενώ η τρίτη θα έχει δύο χρώματα (το ένα θα είναι το γκρι) και θα έχει και τη γραμμή παραλλαγής (αλά στρατού) που έχει καθιερώσει η συγκεκριμένη εταιρεία. Ο Ολυμπιακός μπαίνει στην αντίστροφη μέτρηση για τη νέα σεζόν για τα καλά και έτσι μετά την παρουσίαση αθλητικού διευθυντή και προπονητή, θα συνεχίσει με τις φανέλες που όπως κάθε χρόνο, θα τεθούν τις επόμενες ημέρες στη διάθεση του κόσμου μέσω της μπουτίκ των «ερυθρόλευκων».