Ολυμπιακός: Μπαίνουν στις προπονήσεις Γιάρεμτσουκ, Βέλντε
i

© Intime

Ολυμπιακός: Μπαίνουν στις προπονήσεις Γιάρεμτσουκ, Βέλντε

Διονύσης Βερβελές 18:23 - 30.07.2024 / Ανανεώθηκε: 18:23 - 30.07.2024

Αμφότεροι θα τεθούν κανονικά στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε δύο ακόμη μεταγραφές, οι οποίες θα δώσουν αρκετή ποιότητα και όχι μόνο στο ρόστερ για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο λόγος για τους Ρόμαν Γιάρεμτσουκ, Κρίστοφερ Βέλντε οι οποίοι είναι πλέον παίκτες των «ερυθρόλευκων».

Ο Νορβηγός εξτρέμ έφτασε στη χώρα μας την Κυριακή, ενώ ο Ουκρανός επιθετικός τη Δευτέρα νωρίς το πρωί. Πέρασαν αμέσως από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια πήγαν και στα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψουν τα νέα τους συμβόλαια με τον σύλλογο.

Άμεσα στη διάθεση του Μεντιλίμπαρ

Οι δύο ποδοσφαιριστές πρόκειται να μπουν άμεσα στις προπονήσεις του Ολυμπιακός. Από σήμερα κιόλας θα δώσουν το «παρών» στο Ρέντη, έτσι ώστε να τεθούν στη διάθεση του τεχνικού Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ενόψει της συνέχειας.

Την Τρίτη, λοιπόν, τόσο ο Βέλντε όσο και ο Γιάρεμτσουκ πρόκειται να βρεθούν στο Ρέντη να γνωρίσουν από κοντά τον Βάσκο τεχνικό, αλλά και τους νέους τους συμπαίκτες όπως και το υπόλοιπο τεχνικό τιμ των «ερυθρόλευκων».

Έτοιμοι παίκτες

Το θετικό για τον Μεντιλίμπαρ και γενικότερα για την ομάδα, είναι πως οι δύο ποδοσφαιριστές είναι έτοιμοι από άποψη φυσικής κατάστασης και ιδιαίτερα ο Βέλντε. Ο Νορβηγός εξτρέμ μέχρι και τώρα έπαιζε με τη Λεχ Πόζναν. Είχε λάβει μέρος σε επίσημο ματς των Πολωνών και παράλληλα ακολούθησε όλη την προετοιμασία της μέχρι πρότινος ομάδας του.

Από την άλλη ο Γιάρεμτσουκ μέχρι και πριν έναν μήνα έδινε επίσημα ματς, αφού αγωνίστηκε μαζί με την εθνική Ουκρανίας στο Euro της Γερμανίας, ενώ έπαιξε και στα τρία ματς της φάσης των ομίλων της ομάδας της πατρίδας του. Οπότε δε θα χρειαστούν αρκετό χρόνο, τουλάχιστον από άποψη φυσικής κατάστασης, για να μπουν και να παίξουν.

Δεν αποκλείεται μάλιστα ο Βέλντε να είναι στα πλάνα του Μεντιλίμπαρ και για τα φιλικά παιχνίδια που ακολουθούν στην Ιταλία κόντρα σε Τερνάνα και Ρόμα. Είναι πιθανό εκεί να κάνει το ανεπίσημο ντεμπούτο του ο Νορβηγός. Όπως και ο Γιάρεμτσουκ, ειδικά αν δεν μπορεί να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού ο Ελ Κααμπί.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!