Μπλόκο της ΕΛ.ΑΣ στην οργανωμένη μετακίνηση οπαδών του Ολυμπιακού στον Βόλο

Φίλαθλοι Ολυμπιακού στη Νέα Φιλαδέλφεια

i

/©Intime

Μπλόκο της ΕΛ.ΑΣ στην οργανωμένη μετακίνηση οπαδών του Ολυμπιακού στον Βόλο

Sportal newsroom 08:47 - 15.08.2024 / Ανανεώθηκε: 08:52 - 15.08.2024

Άναψε… κόκκινο για οργανωμένη μετακίνηση οπαδών του Ολυμπιακού στον Βόλο ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος η ΕΛ.ΑΣ.

Ο Ολυμπιακός πήρε 9.000 εισιτήρια για τον αγώνα της πρεμιέρας της Stoiximan Super League στο Βόλο (17/8, 20:00), κόντρα στην τοπική ομάδα.

Δανεικός στη Σάρλοτ ο Πεπ Μπιέλ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

08:28 - 15.08.2024

Δανεικός στη Σάρλοτ ο Πεπ Μπιέλ

Στο MLS και συγκεκριμένα στην Σάρλοτ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Πεπ Μπιέλ, καθώς ο Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία με τον αμερικανικό σύλλογο για τον δανεισμό του Ισπανού μεσοεπιθετικού με οψιόν αγοράς.

Μάλιστα, έχει πουλήσει ήδη περίπου 3.000 από αυτά.

Ωστόσο, η Ελληνική Αστυνομία έπειτα από απόφαση του υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού απαγορεύει την οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών των «ερυθρόλευκων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE 1, αγωνιστικής περιόδου 2024-2025, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ. – Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 17 Αυγούστου 2024 και ώρα 20:00΄ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!