«Η παρουσία του Καρβαλιάλ στον πάγκο της Μπράγκα θα επηρεάσει το μέλλον του Όρτα στην ομάδα»

Ο Αντρέ Όρτα

i

© Intime

«Η παρουσία του Καρβαλιάλ στον πάγκο της Μπράγκα θα επηρεάσει το μέλλον του Όρτα στην ομάδα»

Δημήτρης Χούπης 18:49 - 13.08.2024 / Ανανεώθηκε: 18:49 - 13.08.2024

Όπως αναφέρει η πορτογαλική Ojogo η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Μπράγκα από τον Κάλος Καρβαλιάλ, μπορεί να επηρεάσει το μέλλον του Αντρέ Όρτα στην ομάδα.

Ένα νέο δημοσίευμα γύρω από την περίπτωση του Αντρέ Όρτα, έβγαλαν οι Πορτογάλοι. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Ojogo, η επιστροφή του Κάρλος Καρβαλιάλ στην Μπράγκα μπορεί να επηρεάσει το μέλλον του 28χρονου στην ομάδα, με τον Ολυμπιακό πάντα να τον έχει από κοντά. Αφού έχει δείξει ξεκάθαρα τις προθέσεις του για τον Πορτογάλο.

Πιο αναλυτικά, το πορτογαλικό Μέσο μιλάει για τις καλές σχέσεις των δύο ανθρώπων, τονίζοντας ότι η παρουσία του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού στον πάγκο της Μπράγκα, μπορεί να αλλάξει την κατάσταση και ο Όρτα να μείνει στον σύλλογο.

«Η περίπτωση του Αντρέ Όρτα θα μπορούσε να πάρει μια καμπή με τον Καρβαλιάλ. Εκτιμήθηκε πολύ από τον προπονητή, έστω και χωρίς να είναι αδιαμφισβήτητος παίκτης, έπαιζε πάντα σημαντικό ρόλο, έπαιζε σταθερά λεπτά, κάτι που βοήθησε τον προπονητή να τον θέλει στην Αθήνα, στον Ολυμπιακό. Ενόψει της μεταγραφής του στην Ελλάδα που δεν πραγματοποιήθηκε, ανοίγει τώρα στον Καρβαλιάλ ένα νέο πλαίσιο για τον Αντρέ Όρτα», αναφέρεται στο ρεπορτάζ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες υπήρχαν δημοσιεύματα, τα οποία έκαναν λόγο για συμφωνία της Μπράγκα με τον Ολυμπιακό για την Όρτα. Τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα όμως δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ από την πλευρά της ομάδας του Πειραιά. Την ίδια ώρα πριν από λίγες ημέρες ότι ο πρόεδρος της πορτογαλικής ομάδας, τόνισε ότι ο 28χρονος μέσος είναι υπό παραχώρηση.