Ο χαιρετισμός του Καρβαλιάλ με τον Μεντιλίμπαρ και τον Κοβάσεβιτς (gallery)

Ο Καρβαλιάλ με τον Μεντιλίμπαρ

i

©intime

Ο χαιρετισμός του Καρβαλιάλ με τον Μεντιλίμπαρ και τον Κοβάσεβιτς (gallery)

Δημήτρης Χούπης 18:51 - 03.10.2024 / Ανανεώθηκε: 18:51 - 03.10.2024

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού Κάρλος Καρβαλιάλ είχε έναν θερμό χαιρετισμό με τον νυν τεχνικό της ομάδας, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπράγκα στο Καραϊσκάκης για τη 2η αγωνιστική του Europa League, έχοντας ως στόχο την πρώτη του νίκη στην Ευρώπη, αφού την πρώτη αγωνιστική ηττήθηκε με 0-2 από τη Λυών στη Γαλλία.

Πρόστιμο στην ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, απαγόρευση εισόδου στον Κοβάσεβιτς για 15 ημέρες
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:34 - 03.10.2024

Πρόστιμο στην ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, απαγόρευση εισόδου στον Κοβάσεβιτς για 15 ημέρες

Η Super League ανακοίνωσε τις αποφάσεις που έλαβε το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο. Πρόστιμα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό για τα ματς κόντρα σε Παναθηναϊκό και Ατρόμητο αντίστοιχα, ποινή απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο για τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Λίγο πριν το ματς ο τεχνικός της πορτογαλικής ομάδας, Κάρλος Καρβαλιάλ είχε έναν θερμό χαιρετισμό με τον προπονητή των «ερυθρολεύκων», Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Ο Πορτογάλος υπενθυμίζεται ότι έκατσε στον πάγκο του Ολυμπιακού την περασμένη σεζόν, αλλά χωρίς επιτυχία αφού αποτέλεσε προπονητής της ομάδας για περίπου δύο μήνες.

Ωστόσο ο Καρβαλιάλ δεν είναι ο μόνος που έχει «ερυθρόλευκο» παρελθόν στην Μπράγκα. Συγκεκριμένα, ο Αντρέ Όρτα, την περασμένη σεζόν ήρθε στον Ολυμπιακό τον χειμώνα και αποτέλεσε σημαντικό κομμάτι της ομάδας στην κατάκτηση του Conference League. Ακόμα ο Μπρούμα επίσης έχει αποτελέσει παίκτης της ομάδας του Πειραιά τη σεζόν 2020-21, μετρώντας εννέα γκολ και τρεις ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.