Ολυμπιακός: Να δείξει ότι του έγινε μάθημα

Ολυμπιακός: Να δείξει ότι του έγινε μάθημα

Διονύσης Βερβελές 14:27 - 20.10.2024 / Ανανεώθηκε: 14:28 - 20.10.2024

Τα μηνύματα του Μεντιλίμπαρ για σοβαρή εικόνα κόντρα στο Λεβαδειακό

Παρελθόν η δεύτερη διακοπή πρωταθλήματος λόγω υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων και ο Ολυμπιακός επιστρέφει στην αγωνιστική δράση. Υποδέχεται το Λεβαδειακό στο Καραϊσκάκη, μετά από ένα κενό δύο εβδομάδων.

Αυτό το οποίο θέλουν να αποφύγουν οι «ερυθρόλευκοι» είναι να έχουν το ίδιο πρόσωπο που είχαν μετά την προηγούμενη διακοπή του πρωταθλήματος για τις Εθνικές. Τότε που ο Ολυμπιακός κάθισε για δύο εβδομάδες λόγω των Εθνικών, είχε τρία σερί ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη χωρίς να πάρει τη νίκη. Είχε ξεκινήσει με την ισοπαλία κόντρα στον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη, με 0-0, ακολούθησε η ήττα από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη με 2-1 και η επίσης ήττα από τη Λιόν στη Γαλλία με 2-0 για το Europa League.

Γι’ αυτό και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ το τόνισε στους παίκτες του, ότι σε καμία περίπτωση δε θέλει να δει την ίδια χαλαρότητα με την προηγούμενη διακοπή. Θέλει να δει τους «ερυθρόλευκους» συγκεντρωμένους και να παρουσιάσουν ένα καλό πρόσωπο, το οποίο θα δικαιολογεί και την ξεκούραση που είχαν οι μη διεθνείς τις προηγούμενες ημέρες.

Το «καμπανάκι» για το Λεβαδειακό

Μάλιστα σε ομιλία του στο Ρέντη προς τους παίκτες του ο Βάσκος τεχνικός ήταν ξεκάθαρος αναφορικά με την επικινδυνότητα του αγώνα με το Λεβαδειακό. Ο Μεντιλίμπαρ υπολογίζει αρκετά την ομάδα της Βοιωτίας. Μίλησε για μία ομάδα η οποία έχει δείξει ότι μπορεί να κάνει τη ζημιά στο Καραϊσκάκη.

Και στις δηλώσεις που έκανε ο έμπειρος κόουτς για το παιχνίδι με το Λεβαδειακό, αναφέρθηκε στα ματς με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ στα οποία οι Βοιωτοί έχασαν στα τελευταία λεπτά και λίγο έλειψε να κόψει βαθμούς από τους διεκδικητές του πρωταθλήματος. Για αυτό και ζήτησε συγκέντρωση από τους παίκτες του, ενώ στις δηλώσεις του στην Cosmote ενόψει του ματς, τόνισε μεταξύ άλλων: «Ακόμα και στα παιχνίδια του απέναντι στον Παναθηναϊκό και απέναντι στον ΠΑΟΚ προσπάθησαν μέχρι το τέλος για ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Εμείς πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι, να έχουμε τη μπάλα και να τους πιέσουμε. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επαναπαυθούμε».