Ολυμπιακός: Να γίνει παράδειγμα ο εγωισμός του Έσε

Σαντιάγο Έσε

i

©Intime

Ολυμπιακός: Να γίνει παράδειγμα ο εγωισμός του Έσε

Διονύσης Βερβελές 14:21 - 26.09.2024 / Ανανεώθηκε: 14:21 - 26.09.2024

Τα λόγια του Αργεντίνου μέσου, Σαντιάγο Έσε, στη συνέντευξη Τύπου και τι δείχνουν…

Στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα που έχει ο Ολυμπιακός με τη Λυών στη Γαλλία, ο Σαντιάγκο Έσε ήταν αυτός που μίλησε εκ μέρους των ποδοσφαιριστών. Ο Αργεντίνος μέσος ρωτήθηκε για τις όχι καλές εμφανίσεις και αποτελέσματα της ομάδας του Πειραιά στα τελευταία ματς του πρωταθλήματος.

Η απάντηση του ποδοσφαιριστή των «ερυθρόλευκων» έβγαλε έναν εγωισμό, αναφορικά με τα όσα έχουν ακουστεί και γραφτεί τις τελευταίες ημέρες. Προφανώς και οι παίκτες διαβάζουν και μαθαίνουν τα όσα λέγονται για την ομάδα, το έδειξε αυτό άλλωστε ο Έσε με τα λόγια που είπε. Μεταξύ άλλων ο παίκτης του Ολυμπιακού, σχολίασε: «Είμαστε καλή ομάδα και σιγά-σιγά θα αρχίσουμε να γνωριζόμαστε μεταξύ μας, οπότε είναι νωρίς να μιλάμε για κακά αποτελέσματα και κακή εικόνα. Έχουμε δείξει πως είμαστε μία ομάδα όπως αποδείξαμε και την προηγούμενη χρονιά που μπορούμε να αλλάξουμε την ψυχολογία μας και τη νοοτροπία από τη μία στιγμή στην άλλη, επομένως να αλλάζουμε και την εικόνα μας. Δε χρειάζεται να βιαζόμαστε, είμαστε εδώ για να δείξουμε το καλύτερό μας πρόσωπο. Μπορεί να μην ικανοποιήσαμε με την εικόνα μας στα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά μπορούμε να το διορθώσουμε αυτό γρήγορα και έχουμε παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν και μπορούμε να αλλάξουμε την εικόνα μας πολύ γρήγορα».

Διανύει το δεύτερό του χρόνο στην Ελλάδα και ιδιαίτερα με τη σεζόν που είχε πέρσι στον Ολυμπιακό έχει καταλάβει ποια είναι η νοοτροπία που επικρατεί στη χώρα μας και η εναλλαγή συναισθημάτων που υπάρχει αναλόγως με το αποτέλεσμα της ομάδας. Για αυτό και έβγαλε στα λόγια του έναν εγωισμό αναφορικά με τη συνέχεια, αλλά και μία σιγουριά γνωρίζοντας και ο ίδιος τις δυνατότητες των «ερυθρόλευκων».

Βέβαια αυτά ήταν λόγια του Έσε και το θέμα είναι αν τα πιστεύουν και οι συμπαίκτες του τα όσα είπε. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, αυτό θα φανεί στον αποψινό αγώνα στη Γαλλία απέναντι στη Λυών. Ο Ολυμπιακός πρέπει να βγάλει αντίδραση όπως έβγαλε στα λόγια του και ο Έσε...