Το κέρδος με τον Ρίτσαρντς και η… άλλη ψυχολογία

Το κέρδος με τον Ρίτσαρντς και η… άλλη ψυχολογία

Διονύσης Βερβελές 08:10 - 17.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:13 - 14.08.2024

Η επιστροφή του Άγγλου αριστερού μπακ και η αποθέωση από τους «ερυθρόλευκους».

Στο ματς του Ολυμπιακού με την Μπάτσκα Τόπολα ο Ομάρ Ρίτσαρντς πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα. Μπήκε ως αλλαγή στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με τους Σέρβους και αυτό ήταν κάτι που έκανε ιδιαίτερα χαρούμενο τον ίδιο, αλλά και όχι μόνο.

Από την πλευρά του ο παίκτης μετά το τέλος του αγώνα δε σταματούσε να λέει σε όλους πόσο χαρούμενος ένιωθε για το γεγονός πως μπόρεσε να μπει και να παίξει σε επίσημο ματς με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Όπως επίσης και οι συμπαίκτες του στα αποδυτήρια του την... έπεσαν όλοι και του έδωσαν συγχαρητήρια. Ήξεραν όλοι στο Ρέντη πόσο πολύ περίμενε ο ίδιος αυτήν τη στιγμή, γιατί είχε ταλαιπωρηθεί αρκετά τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Είχε να μπει στο γήπεδο και να παίξει σε επίσημο ματς, με πρώτη ομάδα, από τις 14 Μαΐου του 2022!

Ο τραυματισμός που είχε υποστεί τον κράτησε εκτός αγωνιστικής δράσης για ενάμιση χρόνο. Η μοναδική του επαφή με επίσημο παιχνίδι ήταν το ένα ημίχρονο που έπαιξε με τον Διαγόρα στου Ρέντη με τη δεύτερη ομάδα των «ερυθρόλευκων».

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ που έδωσε την ευκαιρία στον Ρίτσαρντς για το ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό, του έδωσε κι έναν άλλο ρόλο. Ναι μεν τον έβαλε αριστερά, αλλά παίζοντας με τρεις πίσω (Ρέτσο, Ντόη, Ορτέγκα), με αποτέλεσμα τόσο ο Ρίτσαρντς, όσο και ο Ροντινέι να είναι πιο ψηλά στο γήπεδο.

Χαρακτηριστικό πάντως, ήταν και το χειροκρότημα από όλους στον Ολυμπιακό, όταν ήρθε η ώρα να μπει ως αλλαγή στο ματς ο Ρίτσαρντς. Έχει περάσει πολλά, έχει δοκιμαστεί η καριέρα του. Και η αλήθεια είναι πως θα μπορούσε να μπει νωρίτερα, αλλά ένας λάθος χειρισμός από συνεργάτη του Μαρτίνεθ, τον πήγε πολύ πιο πίσω.

Στη λίστα του Ολυμπιακού ο Μιγκέλ Κρέσπο - Συνάντηση του Πέδρο Άλβες με τον μάνατζέρ του
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:13 - 16.12.2023

Στη λίστα του Ολυμπιακού ο Μιγκέλ Κρέσπο - Συνάντηση του Πέδρο Άλβες με τον μάνατζέρ του

Ο 27χρονος Γαλλο - Πορτογάλος μέσος, Μιγκέλ Κρέσπο βρίσκεται στα ραντάρ του Ολυμπιακού ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής, σύμφωνα με τουρκικά Μέσα.

Ο Καρβαλιάλ πάντως με το «καλημέρα» θέλησε να τον κερδίσει και τον έβαλε αμέσως, δείχνοντάς του πως αν είναι καλά, θα πάρει όλο και περισσότερο χρόνο.