Ολυμπιακός: «Ο 12ος παίκτης μας ήταν ξανά παρών, μαζί μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα»
i

©intime

Ολυμπιακός: «Ο 12ος παίκτης μας ήταν ξανά παρών, μαζί μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα»

Sportal newsroom 17:20 - 18.08.2024 / Ανανεώθηκε: 17:35 - 18.08.2024

Ο Ολυμπιακός με μια ανάρτηση στα social media αποθέωσε τον κόσμο του, που έδωσε δυναμικό παρών στο Πανθεσσαλικό για το παιχνίδι με τον Βόλο.

Ο Ολυμπιακός μπήκε με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα της Stoiximan Super League, επικρατώντας του Βόλου με 2-0 στο Πανθεσσαλικό. Ο Ζέλσον Μάρτινς ήταν ο πρωταγωνιστής της ομάδας του Πειραιά, καθώς έβγαλε τις ασίστ στα γκολ του Ροντινέι και του Μασούρα.

Στο γήπεδο οι «ερυθρόλευκοι» δεν ήταν μόνοι, καθώς ο Ολυμπιακός είχε στο πλάι του γύρω στους 8.000 οπαδούς, οι οποίοι έδωσαν... χρώμα στο Πανθεσσαλικό. Κάπως έτσι η ομάδα του Πειραιά αποθέωσε τον κόσμο του συλλόγου

«Ο 12ος παίκτης μας ήταν ξανά παρών στο ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος! Σας ευχαριστούμε! Μαζί μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα!», αναφέρεται στην ανάρτηση του Ολυμπιακού.

Έγραψε ιστορία ο Μπάμπης Κωστούλας στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τον Βόλο

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε την έκπληξη στην αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο ματς με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League κι έδωσε χρίσμα βασικού στον Χαράλαμπο Κωστούλα.

Έτσι, ο ταλαντούχος επιθετικός, ο οποίος κατέκτησε με την U19 πέρσι το UEFA Youth League έγραψε ιστορία. Συγκεκριμένα, ο Κωστούλας σε ηλικία 17 ετών και 79 ημερών έγινε ο τρίτος νεότερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία που αγωνίζεται στην αρχική σύνθεση των «ερυθρόλευκων». Μάλιστα, ξεπέρασε τον Κωνσταντή Τζολάκη, που είχε κάνει το ντεμπούτο του σε ηλικία 17 ετών και 115 ημερών.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Το ρεκόρ, το κατέχει ο Αλέξανδρος Καλογερόπουλος σε ηλικία 16 ετών και 287 ημερών, που αγωνίζεται ως βασικός στην ομάδα του Βόλου. Στη δεύτερη θέση είναι ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, σε ηλικία 17 ετών και 42 ημερών, που θα αγωνιστεί φέτος, στο Λεβαδειακό.