Ολυμπιακός: Ο Αγιασμός και η συνάντηση Μαρινάκη με Μεντιλίμπαρ
i

© Intime

Ολυμπιακός: Ο Αγιασμός και η συνάντηση Μαρινάκη με Μεντιλίμπαρ

Διονύσης Βερβελές 22:16 - 19.09.2024 / Ανανεώθηκε: 22:17 - 19.09.2024

Ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» μίλησε με τον Βάσκο τεχνικό…

Τον καθιερωμένο του Αγιασμό είχε ο Ολυμπιακός το μεσημέρι της Πέμπτης. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας έκαναν το πρωί την προπόνησή τους στο Ρέντη και στη συνέχεια ετοιμάστηκαν για τον Αγιασμό που είχε προγραμματιστεί.

Σε αυτόν, το «παρών» έδωσε, όπως άλλωστε κάνει κάθε χρόνο, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βαγγέλης Μαρινάκης. Στο Ρέντη μαζί με τον ισχυρό άντρα των «ερυθρόλευκων» ήταν όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, όπως και άνθρωποι της διοίκησης.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν μίλησε συγκεκριμένα στους ποδοσφαιριστές, όπως περίμεναν πολλοί στο άκουσμα της παρουσίας του στον Αγιασμό. Άλλωστε η αλήθεια είναι πως ό,τι είχε να τους πει για το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας, τους το είπε την προηγούμενη Κυριακή στο Καραϊσκάκη μετά την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό και το ισόπαλο αποτέλεσμα 0-0. Οπότε τώρα δε μίλησε στους παίκτες, παρά μόνο αρκέστηκε στις ευχές για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Από εκεί και πέρα ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο πλαίσιο της παρουσίας του στο Ρέντη είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τον προπονητή της ομάδας, Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ. Οι δυο τους τα είπαν για κάποια ώρα στο προπονητικό κέντρο και μίλησαν αναφορικά με το αγωνιστικό κομμάτι του Ολυμπιακού. Παράλληλα, στη συζήτηση ήταν και ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ο οποίος έχει μία αρκετά στενή συνεργασία με τον Βάσκο τεχνικό.

Μπορεί να αλλάξει κάτι όσον αφορά στο μεταγραφικό κομμάτι και ο Ολυμπιακός να κινηθεί για την αγορά κάποιου παίκτη από την αγορά των ελεύθερων; Δεν φαινόταν να είναι το πιο πιθανό σενάριο, αλλά τίποτα δεν μπορεί να αποκλείσει κανείς. Ίσως «μετρήσει» και η εικόνα του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη, κόντρα στον Άρη.

Έτσι οι παίκτες έφυγαν από το Ρέντη μετά την τέλεση του Αγιασμού και την Παρασκευή πρόκειται να πραγματοποιήσουν την τελευταία τους προπόνηση, ολοκληρώνοντας με αυτόν τον τρόπο την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη για το πρωτάθλημα. Ένα ματς αρκετά σημαντικό για τους «ερυθρόλευκους», ενόψει και του αγώνα με τη Λιόν στη Γαλλία για την Ευρώπη.